Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Росія
| Оновлено 19 березня 2022, 23:35
58092
10

7 літаків: орки послали США сигнал про готовність застосувати ядерну зброю

Ймовірно, блефують, але від плешивого недоумка можна очікувати будь-чого…

| Оновлено 19 березня 2022, 23:35
58092
10
7 літаків: орки послали США сигнал про готовність застосувати ядерну зброю
Getty Images/Global Images Ukraine

Колишній радянський розвідник Юрій Швець розповів про те, що напередодні найвище керівництво московії дало своєрідний сигнал США та всьому світу про готовність застосувати ядерну зброю.

«17 березня в росії мали місце досить таємничі перельоти семи літаків із кремлівського авіазагону, який підпорядковується управлінню справами президента росії. Це ті самі літаки, які возять найвищих посадових осіб держави. Два з цих літаків, коли вони досягли північних районів рф, відключили транспондери, для того, щоб їх не було видно на подальшій ділянці маршрутів. Інші літаки вилетіли до Новосибірська, причому було два рейси: один сів, а потім злетів і повернувся назад, а інший навіть не сідав, а знизився трохи, а потім повернувся назад. Також були рейси в Омськ, Уфу та Сургут».

«Все це відбувалося приблизно з 9:00 ранку – вильоти з Москви – приблизно до 12:00. Незвичайне явище. Як його можна оцінювати?»

«Наприкінці 70-х років минулого століття керівництва КДБ та Міністерства оборони повідомили членів Політбюро, що американці підготували раптову ракетно-ядерну атаку на Радянський Союз. І з того часу це стало аж до розвалу СРСР головним пріоритетом для зовнішньої розвідки. Я в той час працював у Вашингтоні, і нашим головним завданням було не пропустити ознаки підготовки США і НАТО до раптового ракетно-ядерного нападу. План називався РРЯН».

«Там були різні ознаки, за чим ми маємо спостерігати. Наприклад, щовечора хтось із резидентури мав об'їжджати Білий дім, Держдепартамент, інший їздив навколо Пентагону, щоб дивитися – чи немає пізно вночі надзвичайно великої кількості вікон, у яких світиться світло. Чи немає відомостей або інформації про позапланові забори крові у населення. І ціла низка інших ознак. Серед них була ознака незвичайного масового переміщення вищих посадових осіб держави: або літаків, або інших видів транспорту. Скажімо, під час Карибської кризи було помічено, що вищі посадовці США приїжджали до Білого дому на величезних лімузинах, і щоб не було великого скупчення машин, що в'їжджають на територію, ці співробітники, навіть високопоставлені, набивалися мало не по десятку в одну машину. Хтось із них лежав, ледве не на підлозі, пригинався, щоб приховати, що велика кількість людей прибула одночасно до Білого дому».

«Так ось, з цього погляду я можу сказати, що ці перельоти у повному розумінні підпадають під ознаки підготовки до раптового ракетно-ядерного нападу на іншу державу чи групу держав. Або це тренування у плані підготовки до цього удару. Тут одночасно спливають кілька інших деталей. З цих семи рейсів транспондери відключили лише два літаки, а решта дозволила себе зафіксувати. Букетом вилетіли із кремлівського гнізда. Якби подібне захотіли зробити таємно, то зробили б таємно. Але, певно, не зовсім хотіли. Бажали, щоб на це звернули увагу».

«І це нагадує інше явище, яке десятиліттями проводилося зовнішньою розвідкою КДБ – це поширення чуток, щоб вони досягли керівництва США та країн НАТО про те, що у кремлі сидять не зовсім адекватні люди, котрі готові натиснути на «червону кнопку». Це було не так. Насправді ці люди панічно боялися ядерної війни, оскільки в СРСР озброєння було слабшим, ніж у США. Їм не було чим лякати опонентів, і лякали їх тим, що вони – недоумки. Думаю, що подібні заходи активно проводяться росією аж до сьогодні».

«путін своєю агресією проти України загнав себе в кут, з якого немає нормального виходу. Тут, на мою думку, і розігрувати нічого не треба. Людина, м'яко кажучи, у неадекватному психічному стані. Але він все-таки тваринний організм, якому властивий інстинкт самозбереження, який у путіна надзвичайно розвинений, навіть гіпертрофований. Подивіться, як він оберігається від ковіда, як він сидить за столом з іншими. Це ж кумедно. Він виставляє себе на посміховисько зі своєю турботою про здоров'я та своє життя. І це свідчить про те, що у нього інстинкт самозбереження надзвичайно розвинений. Тому, підсумовуючи все сказане, я вважаю, що в кремлі сидить придурок, але він не остаточно злетів з котушок, з гіпертрофованим інстинктом самозбереження, і в зв'язку з цим ці перельоти і те, як вони були зроблені, свідчать про те, що це все - продовження активних заходів. Єдина надія путіна зараз – це змусити Захід увійти з ним у контакт та якимось чином урегулювати ситуацію. Тим самим він хоче себе знову легітимізувати у міжнародному співтоваристві та якимось чином вилізти з тієї ями, куди він сам себе загнав», - сказав Швець.

Нагадаємо, про те, що московія погрожуватиме Заходу ядерною зброєю напередодні повідомляли американські ЗМІ із посиланням на дані тамтешньої розвідки.

Оцініть матеріал
(315)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Мудрик ухвалив рішення покинути Челсі, клуб готовий відпустити українця
Футбол | 27 вересня 2024, 14:24 38
Мудрик ухвалив рішення покинути Челсі, клуб готовий відпустити українця

Під час зимового трансферного вікна Михайло може покинути лондонську команду

БЕЛЛІНГЕМ – про перемогу над Сіті у ЛЧ: «Лунін був героєм того дня»
Футбол | 27 вересня 2024, 19:06 3
БЕЛЛІНГЕМ – про перемогу над Сіті у ЛЧ: «Лунін був героєм того дня»

Півзахисник «Реала» вірив, що іспанська команда переможе

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
GloryUkraine
Світ почне прокидатися, коли перші срашистські атомні бомби впадуть на Штати та Європу.
Потім НАТО зробить заяву, що вони не вірили в таке.
ViAn
Ядерна бомба - не пилинка. Летить вона не 5 хвилин і навіть не 15. Всі ядерні шахти і ядерні підводні човни повністю під ковпаком супутникових систем. Якщо ніхто не знає, то США давно побудував уздовж дна океанів ппо проти ядерного удару. Давно побудував і всі ці роки продовжує вдосконалювати ці системи. Жодна з ракет не долетить до Штатів. А от протиядерне ппо московії... яке там ппо. Ми простими стінгерами збиваємо їх надсучасні СУ34 і СУ35, найкрутіші літаки))).У Штатів підводних човнів в 10 разів більше. Вони куди сучасніші. А авіаносці? 11 штук проти 0. Літаків у штатів в 10 разів більше. По всім показникам армія США на порядок потужніша за армію московії. Яка зараз активно нищиться в Україні. І доводить всю свою слабкість.
justhateme
Ці сім літаків - були способом заплутати усіх, де є бункер пітуна, щоб привезти його на шабаш у Москві. Яка там ядерна зброя? Це просто залякування. Не факт шо щось злетить, а якщо злетить - не факт що його не зіб'ють. А от у відповідь прилетить ой-о-ой.
Роман Корба
Читав думку експертів з ядерного озброєння. Так ось,більша частина російських ядерних боєголовок мають велику дальність і націлені на америку. Ті боєголовки , ЩО НА ЛІТАКАХ мають відносно невеликий заряд. Тобто російський удар нас наврядчи затроне,а от удар у відповідь затроне усіх,включаючи Китай. Так що,Китай небажаючи цього повинен влізти в цю війну і нкдопустити ядерного удару.
*🍀*
Неужели ещё и ядерная война начнётся при нашей жизни? Не много ли событий с 2014?..