Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Південь
| Оновлено 19 березня 2022, 23:02
586863
3

Арестович пояснив, чому орки завзято пруть у Чорнобаївку, де мруть як мухи

18.03.22 на аеродромі було вбито найбільш високопоставленого ворога – генерал-лейтенанта Мордвічова

| Оновлено 19 березня 2022, 23:02
586863
3
Арестович пояснив, чому орки завзято пруть у Чорнобаївку, де мруть як мухи
фото з відкритих джерел

Радник керівника Офісу Президента України Олексій Арестович розповів, чому рашистські окупанти раз-по-раз потрапляють у капкан українських захисників на аеродромі в Чорнобаївці, що в Херсонській області.

«Знову ми вночі влупили Чорнобаївку. Вже вшосте. Це вже стало притчею во язицех. День бабака. І так далі».

«Чому вони туди повертаються знову і знову? Все дуже просто – Антонівський міст. Це пляшкова шийка. Це єдине місце, яким вони забезпечують своє угруповання туди, у бік Миколаєва. Планів же була величезна кількість: Одесу взяти, Миколаїв, Кривий Ріг. А місток один... Ну, ще в Новій Каховці є дамба, якою вони переїжджають. В принципі це дві пляшкові шийки. Їм потрібен аеродром підскоку, а це Чорнобаївка або Херсонський аеродром. Але вони не можуть зрозуміти, як ми їх дістаємо. А ми дістаємо! Регулярно, щоночі і дуже акуратно. Там набили вже стільки, що кількість мемів на тему більша, ніж у мене підписників. І, я так розумію, вони продовжуватимуть це робити, бо якщо там щоразу гинуть командуючі армії, розбиваються командні пункти, то, напевно, для них там якась сакральна складова є. Це пастка, в яку вони лізуть весь час», – розповів Арестович в ефірі Youtube-каналу Фейгін LIVE.

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що під Чорнобаївкою українські герої вкотре розбили стадо орків на чолі з генерал-лейтенантом Андрієм Мордвічовим - поки що це найбільш крупний армійський чин ворога, який загинув на українській землі під час поточної війни.

Оцініть матеріал
(5359)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Чотириразовий чемпіон світу сенсаційно вибув із ЧС-2024 зі снукеру
Снукер | 23 квітня 2024, 14:23 0
Чотириразовий чемпіон світу сенсаційно вибув із ЧС-2024 зі снукеру

Марк Селбі у першому ж раунді програв Джо О'Коннору

Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?
Футбол | 24 квітня 2024, 12:20 8
Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?

Колумністу Sport.ua Олексію Сливченку не сподобалося одне з останніх висловлювань легенди «Реала»

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
GloryUkraine
Якась дуже нездорова фігня починається в Україні. ДБР разом з спецназом шукали на передовій Чорновіл, аби заарештувати та відкрили справу проти співробітників КБ "Луч" за те, що вони вивезли та передали ВСУ всі ракети, які були на підприємстві.
А на рахунок Арестовича навіть не хочеться говорити. Після його заяви, що у всьому винен Порошенко, навіть не знаю на кого він працює.
Analitik_s_divana
В роз'єднанні країни в найкритичніший момент, коли його самого ніхто не чіпає, Порох винен точно. Ще до заяви Арестовича в мене голові були такі ж мати щодо даного персонажу останні декілька днів. Це верх підлості так робити з його боку.
Найбільш прикро, що слухає його справді патріотична частина суспільства, яка через цього недоумка починає і сама потроху воювати не в ту сторону(