Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Росія
| Оновлено 19 березня 2022, 12:24
53362
2

ВІДЕО. Стало відомо, чому виступ путлера переключили на газманова

На трибунах калюжі можна було чітко почути свист, плюс заїло суфлер

| Оновлено 19 березня 2022, 12:24
53362
2
ВІДЕО. Стало відомо, чому виступ путлера переключили на газманова
24 канал

Президент росії владімір хуйло-путін звернувся до росіян з промовою з приводу війни в Україні та подій восьмирічної давності – незаконної анексії Криму.

18 березня на московському стадіоні Лужнікі проходив мітинг-концерт, на який був зігнаний натовп мешканців кацапстану. Головний гівнюк країни-окупанта приїхав у калюжу і виступив перед публікою, з'явившись на публіці в куртці Loro Piana вартістю близько 400 тисяч грн, що шокувало соцмережі.

І виступ хуйла запам'ятався казусом. Трансляція мови путлера в прямому ефірі перервалася, і замість нього на екранах несподівано з'явилася співачка газманов зі своїми бліяннями. Вуса пєскова потім пояснили це збоєм на сервері.

Як виявилося, гондон з рашки забув свою промову, або ж у нього перестав працювати суфлер. Через 3.5 хв після початку виступу хуйло зробило дивну паузу, відбулося 10 секунд мовчання, потім ботоксний дід зумів продовжити. Але після наступної фрази говнопрезик знову замовк, майже на 20 секунд, а потім бункерний майже дослівно повторив те, що сказав раніше. Платівку заїло.

Ще через 40 секунд на фоні промови гітлера сучасності на трибунах калюжі можна було чітко почути свист. Це помітно й на офіційній трансляції, й на інших відеозаписах зі стадіону. Схоже, саме через свист трансляція переключилася на виступ галімого музиканта. До речі, доля заборонила газманову залишати собі ясні дні.

Казус хуйла на російському ТВ

Оцініть матеріал
(290)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
SergRV
Адольф Владимирович сидит в бункере, стирая зубы от бессилия и страха, а на стадионе выступают его двойники "Майский Лай 2"
Henriklarsson11
Жаль что знаменитую песню фанатов не начали петь