Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 19 березня 2022, 01:28
3742
11

У НАТО не візьмуть. Україна не виключає зміни до Конституції

Для успішного голосування потрібна конституційна більшість

| Оновлено 19 березня 2022, 01:28
3742
11
У НАТО не візьмуть. Україна не виключає зміни до Конституції
openpetition.eu

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук не виключив, що Україні доведеться вносити зміни до Конституції за підсумками переговорів з Росією.

У Конституції записано, що Україна йде в НАТО, проте Альянс дав зрозуміти, що нас брати не збираються, а нашій країні доведеться шукати інших гарантій безпеки.

«Оскільки шлях до євроатлантичної інтеграції прописаний у Конституції України, то ми маємо дуже високий рівень легітимації цього напряму».

«Тому ми дивитимемося, яким шляхом будуть йти переговорники, і тоді вже відшукувати ту модель, яка або не суперечитиме Конституції, або змінюватимемо Конституцію в цій частині», - сказав голова ВРУ.

Оцініть матеріал
(27)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Шахтар цікавиться півзахисником Дніпра-1
Футбол | 03 травня 2024, 19:52 7
Шахтар цікавиться півзахисником Дніпра-1

Валентин Рубчинський потрапив в сферу інтересів «гірників»

Англійський гранд вийшов у Лігу чемпіонів 2024/25 після перемоги Челсі
Футбол | 03 травня 2024, 07:01 3
Англійський гранд вийшов у Лігу чемпіонів 2024/25 після перемоги Челсі

«Ліверпуль», незважаючи на втрату шансів на титул АПЛ, зумів виконати завдання мінімум

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
an52
Сумнівно, що московію це задовольнить. Попри усю анти-натівську риторику, навряд чи вони не розуміли примарність перспектив нашого вступу до НАТО. Отже війну розпочато точно не заради того, щоби ми не вступили до НАТО
andrea778
До війни я хотів, щоб Україна була в НАТО. А зараз не хочу. НАТО показало себе як труслива організація. Та вони східну Європу прийняли до себе, щоб зробити живий щит між собою та мордором. І якщо орки завтра попруть в Прибалтику, я думаю, ніхто і не пікне зі сторони НАТО. Ніхто нас не захистить крім нас самих. Приклад - Ізраїль. Треба з допомогою НАТО озброїтись до зубів, отримати контрибуцію з параші і жити довго і щасливо. Ну а Євросоюз ніхто не відміняв.
Ростислав ЯциШин
А це вже зрадою пахне.
Sergey Gorbachenko
Хочу відповісти всім, хто пише про якусь зраду. Ви що нічого ще не зрозуміли? Ми не перестали хотіти увійти до НАТО, це НАТО не хоче нас у себе бачити! Вони бояться! Вони налякані! Про саму доречність існування такого сциклівого альянсу як НАТО будемо говорити після нашої Перемоги! Але вже зрозуміло, що навіть після неї нас до НАТО все одно не візьмуть! До ЄС - да, до НАТО - ні. Про це вже майже напряму каже і наш Президент! Ми відкрили очі на це питання. Да, вони будуть надавати зброю, да, вони будуть постійно "стурбовані", але вони НІКОЛИ не влізуть у цю війну і не візьмуть нас до себе, поки поруч з нами такий "сусід". Зрозумійте це - нам у НАТО не раді!!!
grifon.
да яка зрада? народ не дозволить цього
Максим Колісник
Всі хто кричить про зраду не переживайте. путін хоче знищити Україну і на жодні домовленості не піде навіть якщо наша влада дуже захоче
Ivan Vismutenko
Курс прописан был перед самым концом Порошенко и без всякого всенародного опроса или референдума. Но тогда же внесли изменения! Значит можно их опять вносить... И тут встанет вопрос, или война на истребление, или компромисс с гарантиями и другими компенсациями.
Но это не нашего ума дела. Для для того и выбрали президента и Раду.