Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Росія
| Оновлено 30 серпня 2022, 22:53
198669
5

З'єднайте Єву Браун із її фюрером. Кабаєву просять депортувати зі Швейцарії

Колишня гімнастка ховається від санкцій у Швейцарії

| Оновлено 30 серпня 2022, 22:53
198669
5
З'єднайте Єву Браун із її фюрером. Кабаєву просять депортувати зі Швейцарії
Getty Images/Global Images Ukraine

На сайті change.org активісти ініціювали збір підписів за депортацію зі Швейцарії колишньої гімнастки Аліни Кабаєвої, коханки володимира «хуйла» путіна.

«Дорога Швейцарська Конфедерація, чому ви дозволяєте перебувати в країні спільникам або помічникам путінського режиму? Будь ласка, об'єднайте Аліну «Єву Браун» Кабаєву з її «фюрером» володимиром путіним», – йдеться у тексті петиції.

У тексті зазначається, що петицію склали громадяни України, росії та білорусі. Зазначається, що постать російської політичної та медійної сфери, колишня професійна спортсменка Аліна Кабаєва, яка є улюбленицею божевільного диктатора і військового злочинця путіна, який влаштував у ці дні вторгнення в Україну, у Швейцарії прихована від наслідків санкцій, введених проти росії.

«Ваша країна вперше в сучасній історії порушила свій нейтралітет, чого не зробила навіть із нацистською Німеччиною, і приєдналася до санкцій проти путіна та його оточення. А тепер у межах вашої держави ховається його улюблениця зі своїми дітьми. Пані Аліна Кабаєва не просто жінка, заплямована зв'язком з російським диктатором, а й злочинниця проти людства. Окрім іншого, вона була одним із піонерів законопроекту, який одержав у Росії назву «Закон негідників» або «Закон Діми Яковлєва». Ця ганебна ініціатива унеможливила усиновлення за кордоном тисяч російських сиріт», – пишуть автори петиції.

На момент написання новини петиція набрала 39 551 підпис.

Оцініть матеріал
(1916)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Sukiyaki
Хуйлу до своего кумира - как до Луны раком.
У того, воюя с половиной мира,хотя бы,был дух на фронте бывать, а по итогу застрелиться.
А этот, напав  на Украину,из бункера не вылазит.
Maxcrimea10
Можно не депортировать, просто лишить имущества и даже не кормить. Пусть фюрер пробует ввести войска, спасать свою мразоту