Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Київ
| Оновлено 16 березня 2022, 07:22
2172
0

Віталій КЛИЧКО: «Зателефонував Усику і подякував йому»

Мер Києва – про патріотичну позицію Олександра Усика

| Оновлено 16 березня 2022, 07:22
2172
0
Віталій КЛИЧКО: «Зателефонував Усику і подякував йому»
Instagram

На думку Віталія Кличка, рішення Усика записатися до тероборони Києва дуже важливе, бо він є авторитетом не лише для українців, а й для росіян.

«Я з Олександром спілкувався, але можу сказати, що я йому не наставник. Він достатньо доросла людина, вже досяг багато чого в житті, в спорті. Мені було приємно, незважаючи на різне трактування його різних заяв. Їх можна було трактувати як в одну, так і в іншу сторону. Вони не були чітко окреслені.

Багато українців не могли зрозуміти, кого насправді він підтримує. Він записався до територіальної оборони, зробив чітку заяву, що він знаходиться на Батьківщини, буде її боронити. Висловився кожному, хто прийшов на нашу землю з проханням іти додому, закінчити це. А якщо вони не почують, то він також буде використовувати свій досвід, знання і всі сили, щоб боронити нашу землю.

Я після цього з Сашею спілкувався, подякував йому. Мені було приємно. Я йому зателефонував, подякував за це. Це було щиро від Саші. Це важливо, бо Саша є авторитетом не тільки в Україні, а також і багато росіян дивляться на його позицію», - сказав Віталій Кличко на ютуб-каналі «Українська правда».

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.