Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 15 березня 2022, 07:03
3040
0

ЗЕЛЕНСЬКИЙ: «Починаємо податкову реформу, скасовуємо перевірки для бізнесу»

Президент України зробив чергове звернення до українського народу

| Оновлено 15 березня 2022, 07:03
3040
0
ЗЕЛЕНСЬКИЙ: «Починаємо податкову реформу, скасовуємо перевірки для бізнесу»
Офіс Президента

Президент України Володимир Зеленський записав чергове звернення до українського народу.

Основні тези:

  • Окупанти не очікували такого спротиву. Досі не можуть оговтатись, але вже розуміють, що війною вони нічого не досягнуть. Це усвідомлюють їхні солдати та офіцери. Вони тікають з поля бою, кидають техніку. Російські війська сьогодні фактично – один з постачальникв техніки для нашої армії. 
  • Хочу сказати російським солдатам, тим, які зайшли на нашу землю, і тим, яких збираються відправити до нас на війну. Російські строковики, послухайте уважно. Російські офіцери, ви все вже зрозуміли. В України ви нічого не заберете. Ви будете забирати життя, але і ваше теж заберуть. Я знаю, що ви хочете вижити. Ваші розмови один з одним, ваші дзвінки рідним – ми чуємо все це, ми знаємо, що ви думаєте про війну. Від імені українського народу я даю вам шанс вижити – якщо ви здастесь нашим силам, ми будемо ставитись до вас, як до людей. Достойно, як до вас не ставились у вашій армії. І як ваша армія не ставиться до нашої. 
  • Скоро кількість збитих нашими захисниками російських гвинтокрилів сягне сотні, збитих літаків вже 80. Сотні танків, тисячі інших  одиниць техніки. За 19 днів російська армія втратила вбитими більше, ніж за 2 криваві і багатолітні війні у Чечні. 
  • ЄС затвердив четвертий санкційний пакет проти росії. Відповідальність за воєнні злочини, за свідомо створену гуманітарну катастрофу для росіян неминуча. Увесь світ бачить, що відбувається в Маріуполі, Харкові, Чернігові, Сумах, Охтирці, Гостомелі, Ірпені – в усіх наших містах. Усі наші партнери проінформовані про злочини окупантів проти мирних людей і місцевого самоврядування в Херсонській та Запорізькій областях., у тимчасово окупованих районах. 
  • Вдалося вивезти з міст та містечок Київської та Луганської областей 3806 українців. Нашу колону із 100 тоннами найнеобхіднішого для Маріуполя досі утримують у Бердянську. Вже третій день. Але ми будемо намагатись, будемо робити все, щоб маріупольці отримали продукти, воду, медикаменти. 
  • Кожна агресивна дія тільки підштовхує світ до нових санкційних рішень. 
  • Починаємо податкову реформу. Замість ПДВ та податку на прибуток даємо ставку 2% від обороту та спрощений облік. Для малого бізнесу, а це І та ІІ група ФОПів, ставимо добровільну уплату єдиного податку. Якщо можете – сплачуйте. Не можете – нема питань. 
  • Скасовуємо усі перевірки для усіх бізнесів, щоб усі працювали нормально, щоб міста оживали, щоб всюди, де немає бойових дій, продовжувалось життя. Умова тільки одна – ви забезпечуєте нормальну роботу свого бізнесу у межах українського закону.  
  • Державними нагородами нагороджено 234 військовослужбовця Збройних Сил України, які проявили особисту мужність, героїзм в боротьбі за Україну. 59 з них – посмертна. Вічна пам’ять кожному, хто віддав життя за державу. Вічна вдячність усім нашим Героям!

Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Турнірна таблиця УПЛ. Яка ситуація перед Класіко між Шахтарем та Динамо
Футбол | 06 травня 2024, 06:30 0
Турнірна таблиця УПЛ. Яка ситуація перед Класіко між Шахтарем та Динамо

Гірники гарантували собі місце у кваліфікації Ліги чемпіонів

Спортінг – чемпіон. Трубін пропустив два м'ячі. Бенфіка програла на виїзді
Футбол | 06 травня 2024, 01:30 2
Спортінг – чемпіон. Трубін пропустив два м'ячі. Бенфіка програла на виїзді

Орли поступилися команді «Фамалікау», обидва голи були забиті після 70-ї хв.

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.