Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 14 березня 2022, 11:57
16766
4

ШОК! У Віктора Медведчука знайшли золотий вагон-ресторан з золотим унітазом

Для вагону на подвір'ї у Медведчука збудували залізничний перон

| Оновлено 14 березня 2022, 11:57
16766
4
ШОК! У Віктора Медведчука знайшли золотий вагон-ресторан з золотим унітазом
Slidstvo.info

У біглого нардепа і кума російського президента Віктора Медведчука виявили золотий вагон-ресторан з купою дорогоцінних елементів типу позолоченого туалету, самовару тощо.

Для вагону на подвір'ї у Медведчука збудували залізничний перон. Українські дизайнери сконструювали для нього вагон у стилі компанії Pullman, яка виробляє люксові автомобілі та залізничні вагони. Такі вагони-ресторани Pullman були популярними у минулому столітті, коли заможні європейці подорожували залізницею. Справжні вагони цієї компанії коштують до 2,5 млн доларів.

У поїзді є основний зал для близько 40 осіб, а також кілька окремих кімнат: кухня, віп-купе і туалет. Біля входу стоїть барна стійка. У барі кілька склянок із золоченим гербом російської федерації. Такі склянки виготовляє російський Кубачинський комбінат, вони коштують по 5 тисяч гривень за штуку.

Також у вагоні було помічено настільну лампу від французького бренду Bronze D’Art Français, модель називається Наполеон lll. Ніжка зроблена із зеленого мармуру, а прикраса виконана із чистого золота. Лампа коштує понад 100 тисяч гривень, але це без абажура.

Кавомашина у вагоні Медведчука від італійського бренду Elektra. Базова модель коштує від 220 тисяч гривень, але ця кавоварка з додатковим оздобленням. У вагоні меблі прикрашені оксамитом та іншими дорогими тканинами, а світильники включаються від натискання на сенсорні кнопки. Над головою – вітражі. У кутку вагона стоїть щось подібне до російського самовару. Деякі елементи виглядають як позолота. У самовару – вхід у розкішне віп-купе. У туалеті також багато золотих елементів – на унітазі, на кнопках для зливу води, на шлангу для біде.

На кухні шафи та полиці заставлені столовими наборами від французького бренду люксового Cristofle Paris. Тільки скриня для зберігання срібних виделок, ложок та ножів коштує 14 тисяч гривень. Кожна срібна вилка та ложка цього бренду коштує від 3 до 9 тисяч гривень. У кухонних шафах – десятки коробок із срібними наборами столових пристроїв від цього бренду.

Журналістам вдалося знайти чоловіка, який був залучений до створення вагона-ресторану. За його словами, цене  справжній вагон Pullman, а майже ідентична копія. Цей вагон Медведчуку подарувала його дружина Оксана Марченко минулого дня народження – 7 серпня 2021 року.

За його словами, під вагоном звели велику кухню та комори для зберігання продуктів, чоловік бачив, як туди спускали кухонне обладнання. На вагоні є кілька залізних емблем Compagnie Internationale des Wagons-Lits, які встановлюються на вагони Pullman. Оригінальна деталь цієї емблеми на Ebay коштує майже 2 млн гривень.

 

Оцініть матеріал
(79)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. В Одесі через обстріл рашистами був знищений зал гімнастики Тріумф
Інші види | 04 травня 2024, 04:59 0
ФОТО. В Одесі через обстріл рашистами був знищений зал гімнастики Тріумф

Терористи продовжують ракетні обстріли українських міст

ВІДЕО. Шалений початок матчу Жирона – Барселона! 1:1, Довбик уже забив
Футбол | 04 травня 2024, 19:43 3
ВІДЕО. Шалений початок матчу Жирона – Барселона! 1:1, Довбик уже забив

Рахунок на 3-й хвилині відкрив Андреас Крістенсен, Артем одразу ж відповів

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Maxcrimea10
Дорогие соотечественники! После победного завершения войны (верю в это искренне) в наших силах сделать так, чтобы подобной больной мерзости больше никогда не было на нашей земле. Работы будет очень много. Помните об этом после ликвидации последнего оккупанта на территории Украины!
grifon.
це точно сліди яника, значить був в гостях
osokor
Втопити б цього екс-поліцая в золотому унітазі та й по всьому...
Ptiza
Они что там все больные на голову , накуя тебе золотой унитаз , если ты срешь в него