Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Росія
|
19371
4

Стероїдна лють. У путіна мозкові розлади на фоні лікування від раку

Керівник країни-терориста міг «злетіти з котушок» через медичні препарати

Стероїдна лють. У путіна мозкові розлади на фоні лікування від раку
Getty Images/Global Images Ukraine

Джерела у розвідці стверджують, що президент росії володимир путін страждає на мозковий розлад, викликаний деменцією, хворобою Паркінсона або «стероїдною люттю», що виникла в результаті лікування раку стероїдами.

Посилаючись на джерела, близькі до кремля, високопосадовці розвідувального альянсу «П'ять очей», до якого входять Австралія, Канада, Нова Зеландія, Великобританія і Сполучені Штати, вважають, що існує фізіологічне пояснення рішення російського президента вторгнутися в Україну, повідомляє Gazeta.ua із посиланням на Daily Mail.

Розвідувальна спільнота ділиться зростаючим числом повідомлень про «все більш безладну поведінку» путіна у поєднанні з роздутою зовнішністю на недавніх кадрах та абсурдною дистанцією, яку він уперто тримає з відвідувачами кремля.

«За останні п'ять років або близько того, у його прийнятті рішень відбулися помітні зміни. Навколишні бачать помітні зміни у переконливості та ясності того, що він говорить, і в тому, як він сприймає навколишній світ».

Джерело сказало, що ця нездатність ясно мислити посилювалася відсутністю «петлі негативного зворотного зв'язку», оскільки російський лідер «просто не був поінформований» про елементи невдач під час вторгнення.

Розвідка, яку, як вважається, передало високопоставленим британським політичним діячам, передбачає, що путін переніс психологічне погіршення, спричинене фізіологічними факторами.

Вони висувають теорії про те, що путін або страждає на захворювання мозку, наприклад, хворобою Паркінсона або більш загальною формою деменції, або що у нього рак, і лікування, яке він отримує, змінило його душевну рівновагу.

Остання теорія, яку британська розвідка вважає правдивою, у тому, що погіршення психічного стану є наслідком так званої «стероїдної люті», викликаної тривалим вживанням стероїдів.

Джерела посилаються на рішення путіна фізично ізолювати себе від гостей як на ознаку страху перед «супутніми захворюваннями» — іншими серйозними захворюваннями, які можуть збільшити ризик смерті, або використанням ліків, які пригнічують імунну систему, роблячи його вразливим для інфекції.

Коли путін зустрівся з президентом Франції Еммануелем Макроном минулого місяця, Макрон був змушений сісти на іншому кінці довгого столу, тоді як багато хто з тих, хто входив до його присутності, були змушені два тижні відсидіти карантин в готелі.

Getty Images/Global Images Ukraine

Останнім часом у російського президента помітно збільшилося опухання обличчя та шиї, що може бути побічним ефектом стероїдів, поряд із «змінами настрою та поведінки».

Після зустрічі з Макроном також цитували французького чиновника, який сказав, що путін «не той», що коли пан Макрон зустрічався з ним двома роками раніше, в деяких відносинах «збожеволів».

Оцініть матеріал
(127)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Нова тисяча в мінус. ЗСУ оновили статистику втрат армії рашистів
Війна | 06 травня 2024, 07:41 0
Нова тисяча в мінус. ЗСУ оновили статистику втрат армії рашистів

Українська армія продовжує захищати країну

Єгор НАЗАРИНА: «Шахтар зараз не гірший за Баєр»
Футбол | 06 травня 2024, 14:44 5
Єгор НАЗАРИНА: «Шахтар зараз не гірший за Баєр»

Півзахисник «Шахтаря» прокоментував перемогу над «Чорноморцем»

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Maxcrimea10
Органические изменения мозга и гормональный шторм налицо, интересно другое - какое психическое заболевание у минимум 40% их населения?
zelc006
То вже не путєн, вн вмер ще у 2014. То орк кіберний, сука компьютерна!
osokor
Пора уже завести парня в сортир и...