Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Росія
| Оновлено 11 березня 2022, 22:20
14198
2

Джерело: хуйло обматюкало лаврова. Світ на межі ядерної катастрофи

Російські інсайдери підтверджують, що можливий теракт на Чорнобильській АЕС

| Оновлено 11 березня 2022, 22:20
14198
2
Джерело: хуйло обматюкало лаврова. Світ на межі ядерної катастрофи
Йолкін

Вчорашня зустріч у Туреччині міністра закордонних справ росії лаврова та міністра закордонних справ України Кулеби закінчилася прогнозовано – нічим. Сторони не дійшли згоди з жодного з обговорюваних питань. путін продовжує наполягати на капітуляції України, трохи знизивши вимоги, але капітуляція, за існуючої ситуації на фронті, для України неприйнятна. Наступальний потенціал російських військ за нинішнього становища, на цей момент, вичерпано.

Без підтримки додаткових військ та озброєнь на фронті очікувати швидкої перемоги путіну не доводиться, швидше навпаки, зараз і час, і погода працюють на користь українських позицій. Вимагати капітуляції за такого розкладу від України це, що називається, «робити хорошу міну за поганої гри». лавров на виході до преси виглядав жалюгідно, виправдовуючись і несучи при цьому повну ахінею. Крім слабко завуальованих погроз у стилі «ми не збираємося нападати на інші країни, як не напали на Україну», лавров нічого не видавив.

путін останнім часом злиться і зривається на всіх, хто повідомляє про невдачі, а зараз більшість доповідачів просто не можуть запропонувати позитивний порядок денний. лавров, учора доповідаючи про результати переговорів, вірніше про їх відсутність, теж отримав свою порцію ненормативної лексики від президента. Але лаврову останнім часом не звикати, він перетворюється на своєрідного хлопчика для биття у господарстві біля путіна. Саме на лаврова президент покладає відповідальність за невдачі на дипломатичному фронті після ультиматуму, який виставив путін США та НАТО за «умовами безпеки» наприкінці минулого року. 

У спробах знайти оптимальне та швидке рішення виходу на переможні позиції у розв'язаній ним війні, путін розглядає все більш авантюрні та руйнівні плани.

УВАГА! Вчора президент росії владімір путін дав згоду і розпорядився підготувати теракт на Чорнобильській АЕС, щоб згодом звинуватити в цьому українське керівництво. Суїцидальні схильності смертельно хворого путіна, який вважає, що цей світ не потрібен, якщо в ньому не буде його, ставлять людство на межу ядерної катастрофи. [ТГ-Канал Генерал СВР]

Оцініть матеріал
(167)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

СРНА: «В росії є нормальні люди. Якщо щось скажуть... Тут у них важко»
Футбол | 26 квітня 2024, 22:38 64
СРНА: «В росії є нормальні люди. Якщо щось скажуть... Тут у них важко»

Директор «Шахтаря» з футболу розповів про ставлення до сербів та росіян

Автобус ПСЖ залишив стадіон у Дортмунді без Мбаппе. Стала відома причина
Футбол | 02 травня 2024, 06:35 6
Автобус ПСЖ залишив стадіон у Дортмунді без Мбаппе. Стала відома причина

1 травня «Боруссія Д» обіграла парижан 1:0 у першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dadaali117788
ТГ канал Генерал СВР - ребята, вы ещё тг сукабеевой выкладывайте и других фашиков каzапских
Crimea
Лавров зараз переляканий шо пісець