Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 25 квітня 2022, 14:02
1328
0

Ігор ШЕВАДЗУЦЬКИЙ: «Ми захищатимемо те, що нам дорого, за будь-яку ціну!»

Український боксер вступив у тероборону

| Оновлено 25 квітня 2022, 14:02
1328
0
Ігор ШЕВАДЗУЦЬКИЙ: «Ми захищатимемо те, що нам дорого, за будь-яку ціну!»
Ігор Шевадзуцький

Перспективний український суперваговик Ігор Шевадзуцький (9-0, 8 КО) 26 лютого мав провести бій у Гамбурзі проти досвідченого американця Кевіна Джонсона. 24 лютого на незалежну Україну напала путінська росія і бій українця в Німеччині було скасовано – він просто не зміг дістатися місця його проведення.

«Зараз дуже важкий час для України та її народу. Проте я вірю, що ми всі разом це переживемо, адже український народ дуже сильний та дружній. Ми знаходимося на своїй землі, наші будинки, сім'ї, друзі тут. Ми захищатимемо те, що нам дорого, за будь-яку ціну!

У нас серед спортсменів дуже великий та дружний колектив. Зараз усі хлопці знаходяться у різних містах, усі намагаються бути корисними нашій країні. Я разом зі своїм тренером Станіславом Григоруком, катменом Віктором Цехмейстром та віце-президентом WWFC Денисом Перчем вступили у воєнізовану роту. У нас тут завдання різні, але ми намагаємося допомагати людям у їхніх нинішніх потребах.

Ми знаходимо те, що людям потрібно, вигадуємо методи, як доставити це до людей. Адже ми разом сила!

На жаль, ми втратили вже кількох добрих хлопців, наших друзів, спортсменів, які звикли воювати за своє у рингу, а після вторгнення росії поїхали відстоювати свої будинки. Це непоправні втрати кожного члена нашої спортивної сім'ї, за які ворог відповість.

Зараз усі люди дуже згуртувалися, і ми у спорті у тому числі. У Кривбасі у нас Жека Хітров дуже допомагає людям, є хлопці у Львівській області. Я радий бачити, як українці об'єдналися і дуже швидко вигадали способи комунікації та допомоги один одному в цій складній ситуації, у бою проти ворога, якого ми обов'язково переможемо!», - сказав Шевадзуцький.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.