Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Росія
| Оновлено 09 березня 2022, 23:25
3580
2

Росія за допомогою фейків готує основу для застосування хімічної зброї

Бункерний дід зовсім збожеволів

| Оновлено 09 березня 2022, 23:25
3580
2
Росія за допомогою фейків готує основу для застосування хімічної зброї
Getty Images/Global Images Ukraine

Великобританія побоюється, що росія може стати причиною для застосування хімічної зброї у війні з Україною, оскільки план окупувати країну і захопити Київ за кілька днів повністю провалився (The Guardian).

Західні чиновники кажуть, що мають причини побоюватися можливого використання режимом путіна нетрадиційної зброї в Україні на тлі великих невдач російських окупантів.

У Британії припускають, що росія може готувати основу для застосування своєї хімічної зброї, використовуючи і фейкові повідомлення про нібито створення біологічної зброї в Україні та інші помилкові та нічим не підтверджені заяви.

Західні чиновники заявляють, що вони мають вагомі підстави для занепокоєння щодо можливого використання нетрадиційної зброї росією, враховуючи, що Москва має досвід застосування хімічної зброї під час війни в Сирії.

Раніше прес-секретар МЗС Росії Марія Захарова заявила, що росія нібито має документи, які свідчать про те, що США підтримали програму створення біологічної зброї в Україні, пов'язану з чумою, холерою і сибіркою. Вашингтон та Київ закономірно спростували ці заяви як абсурдні.

Окремо військове відомство росії звинуватило деяких українських націоналістів у нібито підготовці якихось провокацій з використанням хімічної зброї в селі Золочів біля Харкова.

Оцініть матеріал
(25)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
rus
Вот мрази. Гореть вам в аду.
Kapitoshka
Дожилися - підараси можуть використовувати не традицвйну зброю, і це не плітки зі страпонами...