Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 10 березня 2022, 09:45
12030
3

У США вважають, що рашка розпочала скидати «тупі бомби» на Україну

За даними Пентагону, мудаки з рф випустили вже більше 710 ракет

| Оновлено 10 березня 2022, 09:45
12030
3
У США вважають, що рашка розпочала скидати «тупі бомби» на Україну
Getty Images/Global Images Ukraine

У США побачили ознаки того, що російські військові при нападі на Україну використовують так звані некеровані бомби, які значно збільшують ризик промаху.

Високопоставлений представник Міністерства оборони США повідомив Reuters:

«У нас є ознаки того, що росіяни насправді скидають якісь «тупі бомби». США спостерігають зростаючий збиток громадянської інфраструктури та кількість жертв серед цивільного населення».

Коментарі з'явилися незабаром після того, як стало відомо про ракетний удар по дитячій лікарні в Маріуполі. З початку російського вторгнення в Маріуполі було вбито щонайменше 1300 мирних жителів.

При цьому рашка заперечує, що атакує мирних жителів і заявляє, що використовує високоточні боєприпаси та вражає військові об'єкти. При цьому вже відбувалися неодноразові ракетні удари по житлових кварталах у Харкові, Сумах, Чернігові та багатьох інших містах та селах.

Чиновник повідомив, що російські війська просунулися до Харкова. Мер міста заявив, що російські війська перегруповуються і описав ситуацію як дуже напружену.

За даними Пентагону, мудаки з Росії випустили вже понад 710 ракет. Близько 70 із них було запущено з Білорусі.

Некерована бомба, також відома як бомба вільного падіння або тупа бомба – звичайна бомба, яка доставляється літаком і не має системи наведення і, таким чином, просто летить за балістичною траєкторією.

Оцініть матеріал
(81)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Кроt-m@d__
Так с.ка быстрей нужно ПВО дать и хотябы миги с Польши ,а не только п. .зде ть если небо закрыть не можете и сцытте ,да и пора уже всему миру признать блядорусов и сруских терреростической организаций
Andy_P
Ой сколько ботвы везде вылезло с криками :"всёпропало!!!", на всех ресурсах:"астанавитесь, нужен мир!" Мир не то, что нужен - он необходим, как воздух, но не ценой капитуляции. Это будет означать, что тысячи украинцев погибли напрасно.