Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Росія
| Оновлено 09 березня 2022, 13:34
9305
5

У путлера є 3 варіанти. Готується нібито обстріл Бєлгорода та Воронежа

Бункерний може завершити операцію, наростити війська або натиснути кнопку

| Оновлено 09 березня 2022, 13:34
9305
5
У путлера є 3 варіанти. Готується нібито обстріл Бєлгорода та Воронежа
Йолкін

Війна України та росії триває. Це реалізація шизофренічних ідей владіміра путіна. Війна розпочалася і триває за його наказом. Зараз путін опинився перед непростим вибором. Основних варіантів подальшого розвитку подій лише три.

Перший – фактично завершити військову операцію в Україні та оголосити поточний результат своєю перемогою, мовляв військова інфраструктура та більшість військових об'єктів в Україні зруйновані, і відновлення займе довгі роки, Л/ДНР тепер не чіпатимуть, і Крим відвойовувати нічим. Але цей варіант несе у собі суттєві втрати для путіна у вигляді невиразних результатів як для його оточення, так і в цілому для народу росії. Уявна перемога не перекриє краху економіки після введення санкцій з боку США, Євросоюзу, Японії, ще низки країн, які ніхто скасовувати не збирається найближчими роками.

Можливо, більшість громадян росії ще не усвідомили, але економіки росії, якою вона була в довоєнному розумінні, вже просто немає. Є конвульсії і всі ознаки початку розкладання, але це початок кінця, причому не в переносному, а в прямому і неминучому сенсі. Невдоволення від тотального зубожіння населення можна якийсь час усунути репресіями та заборонами, але це тільки відтягне кінець і неминуче призведе до руйнування системи та розвалу країни. Цей варіант не дуже надихає путіна, тому що відмова від початкових планів повного контролю над Україною буде сприйнята його оточенням як слабкість і виникне загроза його владі. Оточення, вирішивши позбутися тягаря санкцій, вирішить врятувати і себе, і, якщо вийде, країну, просто усуне його від прийняття рішень. Це путін розуміє чудово.

Другий – наростити кількість військ та озброєнь та реалізувати свої плани. Але тут є втрати. Це, насамперед, величезна кількість жертв з обох боків, у тому числі серед мирного населення України. Для повноцінної реалізації цього варіанту треба оголосити мобілізацію, для чого вже готовий план з обстрілами, нібито Україною, мирного населення Білгородської, Воронезької та Ростовської областей.

У цьому випадку, звичайно, путін оголосить військовий стан та мобілізацію. «Перемога» в результаті можлива, але ціною будуть сотні тисяч життів, і в цьому варіанті, звісно, ​​зупинятись в Україні він не буде. Успіх розвиватимуть, як він збирався, і в Молдові, і на Кавказі, і в Прибалтиці. Однієї України в цьому випадку, поза сумнівом, мало для виправдання того, що відбувається.

Але є і третій варіант – це застосування ядерної зброї, коли на економіку вже можна буде не обертатися, а перемога або буде тотальною та незаперечною, або всі здохнуть.

Ці варіанти розглядаються путіним під час нарад з керівництвом військового та силового блоків та під час його консультацій та бесід з людьми з його найближчого оточення. В основному розглядаються останні два варіанти. І в плані вибору все посилюється тим, що путін невиліковно хворий. У нього онкологія у тій стадії, коли шансів на одужання немає. [ТГ-канал Генерал СВР]

Оцініть матеріал
(127)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ZloyDeda
Заспокоїли БЛД своїми 2 та 3 варіантами з посиланням на якісь незрозумілі джерела з ТГ-каналів, вам там ще не таке напишуть!!!
zhyr
Ці варіанти розглядаються путіним під час нарад з керівництвом військового та силового блоків
--------------------------
І в плані вибору все посилюється тим, що путін невиліковно хворий.
---------------
ага, і прям військове керівництво погоджується розпочати ядерну війну і здохнути з цим ходячим трупом?
Maxcrimea10
Вариант четвертый - иноплонитяне перестают ставить опыты на ботоксном, у него открываются глаза на происходящее, и он стреляется, чтобы спасти страну
Golhrenshtanga
Четвертый вариант:xyйло плывет на корабле на xyй и капитулирует
hater of haters
Спиртюа, каждый день выходите на новый уровень желтушности, конечно. Ни в одном нормальном источнике нет такой "инфа100%", зато вы продолжаете тянуть весь мусор. Позорище.