Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 06 березня 2022, 05:28
5775
0

Зеленський закликав українців переходити в наступ та виганяти окупантів

Президент України просить народ допомогти армії

| Оновлено 06 березня 2022, 05:28
5775
0
Зеленський закликав українців переходити в наступ та виганяти окупантів
ОП. Володимир Зеленський

​Президент Володимир Зеленський у новому зверненні закликав українців, які тимчасово потрапили в окупацію, об'єднуватися та виганяти загарбників зі своїх міст.
 
«Що дає нам таку переконаність? Звідки вона у нас? Це не просто віра – це наша реальність, яка щодня живиться енергією наших людей, нашого опору. Херсон, Мелітополь, Конотоп, Бердянськ – реальність усіх міст та містечок, які щодня виганяють окупантів своєю рішучістю та єдністю.
 
Це особливий героїзм – протестувати, коли твоє місто окуповане. Коли в тебе немає зброї, тобі відповідають пострілами і ти не біжиш. Коли немає броні, а на тебе їде БТР, і ти не відходиш, саме тому окупація тимчасова.
 
Наші люди не відступають, не здаються, не зупиняють свого опору. Вони кричать окупантам: «Іди додому, як російський корабель». Відтісняють їх із нашої території, перекривають їм дорогу.
 
Кожен метр нашої української землі, відвойований протестом та приниженням окупантів – це крок до перемоги для всієї України. Це шанс життя. Українці, у всіх наших містах, куди зайшов ворог, відчуйте це, переходьте у наступ!»,
 
За словами президента, треба гнати це зло з нашої землі, щоб не допустити нових «ДНР» та «ЛНР», де неможливе нормальне життя – «тільки рабство, тільки на колінах».

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.