Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Київ
| Оновлено 05 березня 2022, 20:51
22919
11

ФОТО. Я робив селфі! Шуфрич розповів, що сталося та як його відпустили

За словами нардепа ОПЗЖ, правоохоронці не знайшли нічого злочинного

| Оновлено 05 березня 2022, 20:51
22919
11
ФОТО. Я робив селфі! Шуфрич розповів, що сталося та як його відпустили
Facebook. Нестор Шуфрич

Народний депутат із ОПЗЖ Нестор Шуфрич заявив, що 4 березня, коли його затримали нібито біля блокпостів тероборони, він робив селфі, щоб показати, що знаходиться у Києві.

Шуфрич у Facebook написав: «Вчора, коли я робив селфі, щоб показати, що я в Києві, вибрав це місце, чому – пояснювати, я думаю, не треба. Повірте мені, довкола не було жодного блокпоста. Було кілька бетонних плит, на які у сьогоднішньому Києві вже ніхто не звертає уваги. Коли я практично перестав фотографуватися, не говоритиму звідки, через безпеку тих, хто це зробив, вискочило кілька людей, випустили кілька черг у повітря. При цьому ми не зробили жодного пострілу, що встановили правоохоронці!

Ми зупинилися на місці, я дав знак своїй охороні нічого не робити, бачачи, що це точно українці. Ми показали їм зроблені фотографії, а також поліції, яка була поряд, але потім терміново кудись поїхала. Поруч зі мною був підполковник Нацполіції.

Представники тероборони, які ви потім побачили, попросили зустрітися з їхнім керівництвом. Самостійно пішов до них, показав фотографії. Подивившись, вони не побачили в них нічого кримінального, але попросили, щоб я зачекав спеціалізованих правоохоронних органів і погодився.

Поки ми на них чекали, ви стали свідками того, що, на жаль, побачив увесь світ. Представники правоохоронних органів не знайшли у цих фото нічого злочинного. Але, на жаль, розпочалася комендантська година, і мені довелося переночувати з метою безпеки. Вранці я був доставлений на те місце, про яке домовилися.

Дякуємо всім за підтримку. Прошу всіх заспокоїтись – ця історія закінчена. Публікацію фотографії на фоні Лаври погоджено!»

Нагадаємо, 4 березня народного депутата з фракції партії ОПЗЖ Нестора Шуфрича було затримано в п'ятницю батальйоном Тероборони нібито за спробу сфотографувати блокпост.

Оцініть матеріал
(83)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
GloryUkraine
От така фуйня, малята.
Ця гнида з озброєною охороною ходить, знімає "селфі" біля блокпостів, жре чорну ікру ложками та з квітами готовий зустрічати фашистських орків, а його відпустили? 😡😡😡
Kapitoshka
Хай робить селфі на нарах)
-smart--Forever
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Włodek Rudnicky
Чекали на щось інше від слуг ригАналів...Стрільба по захисниках України з незареєстрованої зброї ЦЕ не є ЗЛОЧИН....(((((
Владимир Копяк
Произошло то, о чем я писал вчера. Его трогать не будут. Все послушают очередную ахинею этого прорасейского ввкормыша, который на следующий день поливал грязью нашу страну на телеканале РФ. Почему его не пакуют? Вопрос к тем, кто его крышует на самом верху. Его надо было пустить в расход еще в момент сьемки, война все таки... А сейчас он и дальше будет вести пропаганду против Украины и сливать секретные данные нашим врагам.
Vladimir Shevchenko
Редакторы сайта, где уже интервью ахметова на сайте ?! Так долго же ждали...
BekXan
Валити треба було сразу на блокпосту
Guta
А на фоні Харківської тюрми слабо селфі забацать.
Кроt-m@d__
Теперь в первые рядя в территориальную оборону ,там будет не до селфи
-smart--Forever
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил