Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 05 березня 2022, 11:16
1765
0

Сніжана ІВКО: «Ганьба російському та білоруському народам! Немає прощення!»

Колишня біатлоністка висловилася на підтримку рідної України

| Оновлено 05 березня 2022, 11:16
1765
0
Сніжана ІВКО: «Ганьба російському та білоруському народам! Немає прощення!»
Getty Images/Global Images Ukraine

Колишня біатлоністка збірної України Сніжана Івко (Тісєєва) засудила військову агресію російсько-фашистських окупантів, а також присоромила мирних росіян та білорусів, які мовчки спостерігають за всім.

«24.02 росія пішла війною на мирну та незалежну Україну! Росіяни, ви можете говорити, що ви не до чого, можете виправдовуватися і звинувачувати у всьому владу вашу та нашу. Але весь світ знає, що Росія - країна-терорист і на руках кожного росіянина кров безневинних людей.

Це ви прийшли до нас, і несете розруху та смерть, ви безвольний народ! Сьогодні російські спортсмени не виходять на старт, тому що вас не визнає жодна нормальна країна, соромно бути росіянином, ось чого ви досягли!
Яскраво прагнули стати поруч із вами білоруси, у них це вийшло. Що ж, ми приймаємо вашу агресію, але ми відстоюватимемо свою землю, а ви будете ізольовані від усього світу, бо страшно розплющити очі й подивитися на ситуацію зі здоровим глуздом!

Поки ви мовчите, ваші брудні, смердючі країни воюють із мирними жителями, які люблять свою країну Україну, свого президента. Ви свідомо чи мимоволі є учасниками цієї страшної трагедії, а за все в цьому світі доводиться платити, і я щиро сподіваюся, що ви заплатите за це найвищу ціну!

Я пишу це не для того, щоб достукатися до цих націй. Хто хоче, той все бачить, а хто народився слабким і безвольним, той так і буде сидіти мовчки, воліючи нічого не помічати!

Ганьба російському та білоруському народам! Вам немає прощення!» - написала Сніжана у Facebook.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.