Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Росія
| Оновлено 04 березня 2022, 18:14
10423
3

Росіяни знищили дружнім вогнем 90 своїх. Путлеру не повідомляють

Кривавий вампір розглядає два розв'язання завдання підкорення України

| Оновлено 04 березня 2022, 18:14
10423
3
Росіяни знищили дружнім вогнем 90 своїх. Путлеру не повідомляють
Getty Images/Global Images Ukraine

За інформацією російських інсайдерів, росіяни знищили дружнім вогнем 90 своїх товаришів:

«Так, і ще, позавчора на фронті дружнім вогнем або як це ще називають вогнем за своїми, було знищено понад 90 російських воїнів. Тобто одні російські військові знищили помилково (?) інших російських військових. Поки що про це не доповідали президенту Путіну і намагаються приховати, але впевнені, доброзичливці доповять про те, що сталося. І чим швидше він зрозуміє, що більшість його генералів – ідіоти, і таким темпом скоро він сам собі програє, тим краще для всіх.

Вчорашнє засідання Ради безпеки під керівництвом президента Росії Владіміра Путіна, пройшло не в приклад мляво щодо попереднього і причиною того зміна повістки. Путін хотів винести на обговорення Радбезу запровадження військового стану та мобілізацію, але за кілька годин до початку засідання передумав і тому саме засідання вийшло відверто нудним, а обговорювані питання були другорядними і явно не тягли на обговорення на всю країну.

Те, що Путін і бурят, і калмик, і російський, і хтось ще, це, звичайно, чудово, але не вражає. Як і не вражають суми, які збираються виплачувати сім'ям загиблих у війні за маячні ідеї Путіна російських воїнів. Звання героя, яке знецінили роздаючи його Чепігам, Мішкіним та Соловйовим, тепер взагалі нічого не варте. Тому вчорашній цирк під назвою засідання Радбезу розчарував тих, хто чекав на повторення шоу з визнанням. Але відсутність шоу вчора зовсім не говорить про те, що його не буде сьогодні або найближчим часом. І військовий стан, як мінімум у ряді прикордонних з Україною регіонів та мобілізація залишаються основними питаннями на порядку денному в президента.

Вчора в республіці Білорусь пройшов другий раунд переговорів між представниками Росії та України. Єдине, що вдалося узгодити сторонам, це теоретична можливість проведення гуманітарних місій, але й ця можливість ще узгоджуватиметься на найвищому рівні. Тепер Путін не поспішаючи вирішувати, чи добиватиме мирне населення в вже напівзруйнованих містах України, чи дати можливість їм вижити.

Також учора президент Росії Володимир Путін провів телефонну розмову з президентом Франції Еммануелем Макроном. У ході телефонної розмови Путін повідомив Макрону, що його метою є проведення поточної операції на всій території України, тобто фактично визнав, що захоплення всієї України це єдина мета і йтиме він до кінця.

Важливо розуміти, що сьогодні Путін розглядає два рішення завдання підкорення України. Перше – мобілізація та спроба великою кількістю військ та озброєнь реалізувати свої плани. І друге – застосувавши ядерну зброю, дати можливість усім здохнути. Обидва варіанти на столі, обидва обговорюються. Судячи з динаміки подій, рішення може бути прийняте найближчим часом, якщо, звісно, ​​не з'явиться третій варіант» (ТГ-канал Генерал СВР).

Оцініть матеріал
(80)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бельгія – Румунія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Європи
Футбол | 22 червня 2024, 19:05 16
Бельгія – Румунія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Європи

Несподіваний лідер групи Е зустрінеться з її фаворитом

Уже воїни, але ще не герої
Футбол | 22 червня 2024, 06:25 107
Уже воїни, але ще не герої

Оглядач Sport.ua Валерій Василенко – про першу перемогу України на Євро-2024

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Андрій Ванчак
ну і нахіба називати плєшивого ботоксного карлика по імені та ще й з великої букви - напишіть х.уйло і всім буде приємно це прочитати)))
Fanat230784
Третій варіант- ху..ла положуть в мавзолеї замість старого ху..ла. І головне, що все до того йде. Бо такими темпами зубожіння, яке є в московських олігархів зараз - вони не втримаються, щоб не завалити того покедька. А ще білоруси, які ( як же ж в це хочеться вірити) не мають бажання воювати з нами.
Господи, дай розум білоруському народу і його армії.