Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 01 березня 2022, 05:02
15000
0

Євген САВІН: «Я не можу мовчати. Війну треба зупинити»

Відомий російський блогер – про війну в Україні

| Оновлено 01 березня 2022, 05:02
15000
0
Євген САВІН: «Я не можу мовчати. Війну треба зупинити»
Instagram. Євген Савін

Колишній російський футболіст, а нині відомий блогер Євген Савін, автор ютуб-каналу «Красава», у себе в Інстаграмі засудив війну в Україні та пасивне ставлення до неї з боку футбольних людей Росії:

«Уже багато професійних спільнот висловилися про те, ЩО ЗАРАЗ ВІДБУВАЄТЬСЯ В УКРАЇНІ, але наша футбольна сім'я мовчить!!!!! А якщо хтось і намагається висловитися (тренери чи гравці), то потім видаляють пости. Невже наші яйця настільки маленькі, щоб просто озвучити свою позицію??? Будь-яку, але свою!!!!!!!!!!! Упевнений, у нас буде спільна думка – НІ КРОВОПРОЛИТТЮ, НІ СМЕРТЯМ І ЖЕРТВАМ. Ні страху серед людей, яким не потрібна ця війна.

Я не сильний у політиці, але в ній не потрібно розбиратися, щоб зрозуміти: те, що зараз відбувається - ЦЕ БЕЗУМСТВО І ТРАГЕДІЯ, І ЦЕ ТРЕБА НЕГАЙНО зупинити.

Бачив уже кілька прикладів, як людям, які публічно виступили проти війни, висувають один і той самий аргумент: а де ти був усі ці 8 років, коли вбивали людей у ​​Донецьку та Луганську??? Не треба розбиратися в політиці, але достатньо мати кілька знайомих та друзів звідти, щоб зрозуміти: у Донецьку та Луганську сталася трагедія, в якій були винні обидві сторони, та яка принесла багато жертв. Але ці жертви не можуть виправдовувати нові жертви і КАТАСТРОФУ, ЩО ВІДБУВАЄТЬСЯ ЗАРАЗ.

Ми завжди обіймаємо футболістів з України чи інших країн колишнього СНД, називаємо їх братами і нам все одно хто з якої країни, а тепер ………………… ми мовчимо. А МОВЧАТИ У ТАКІЙ СИТУАЦІЇ - ЦЕ БУТИ ЗГОДНИМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Згодним, коли під кулями та обстрілами КОЖНИЙ ДЕНЬ ГИНУЮТЬ ЗВИЧАЙНІ ЛЮДИ. Серед яких є вже як мінімум один наш колега – співчуваю близьким Дмитра Мартиненка, який разом із мамою загинув під час бомбардування

Згідним, що у Києві, Харкові та інших містах люди сім'ями вже кілька днів та ночей поспіль ховаються від бомб. Згідним, що лише такими методами можна вирішувати питання тим, хто стоїть за цією війною.

І після цього не треба дивуватися, що КЛУБИ І ЗБІРНУ ВИКЛЮЧИЛИ ІЗ ВСІХ ЗМАГАНЬ ФІФА/УЄФА. Що нас по суті викинули зі світової футбольної спільноти, і ми СТАНОВИМОСЯ ВИГНАНЦЯМИ. Тому що ми мовчимо і робимо вигляд, що нічого не відбувається, КОЛИ МОВЧАТИ НЕ МОЖНА

Я ЛЮБЛЮ СВОЮ БАТЬКІВЩИНУ. Сім'ю. Батьків. Дітей. Сибір. Але ………. я не можу мовчати.

Я ЗА МИР. ВІЙНУ ПОТРІБНО зупинити».

Олег Дідух Джерело: Instagram
Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.