Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Фрістайл
|
2304
1

Олександр ОКІПНЮК: «Думаю, що судді мене побоялися»

Український спортсмен – про виступ на Олімпіаді у Пекіні

Олександр ОКІПНЮК: «Думаю, що судді мене побоялися»
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Окіпнюк

Український фристайліст Олександр Окіпнюк розповів про виступ на Олімпійських іграх в Пекіні, де він зайняв дев'яте місце в лижній акробатиці.
 
«Це почуття неможливо описати, було дуже складно налаштовуватися в готельному карантині. Коли нас забрали на карантин, я думав, що вже не выступлю на цих Олімпійських іграх, а для кожного спортсмена – це мрія.
 
Дуже вдячний тим, хто мене підтримував, а також тренерам, які мене підготували. Незважаючи на те, що вийшов за 40 до офіційного тренування, я показав хороший результат. Хотілося краще, але у 12-ці, коли я стрибав, трохи судді неправильні оцінки поставили.
 
Ми говорили з Абраменком, що хочемо вдвох потрапити на п'єдестал. Але це все залежить від суддів. Думаю, що вони мене побоялися, бо я був максимально готовий виступати в суперфіналі і показати найкращий результат.
 
Чи чекати на медаль наступного разу? Звичайно, будемо працювати над цим. Хочу трохи відпочити, адже морально було дуже складно. Ці чотири роки були дуже важкі. Готувати такі стрибки – велика праця. Вірю в те, що в нас все вийде. В нас фантастична команда, класні тренери. Дякую моїй мамі, моєму першому тренеру, яка привела мене в цей вид спорту. Хочу всім побажати миру», – сказав Окіпнюк.

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
yan2018
После касания земли сальто сделал. Судьи за его здоровье переживали.