Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Олімпійські ігри
| Оновлено 19 лютого 2022, 13:24
4605
4

Стало відомо, хто понесе прапор України на закритті Олімпіади-2022

Відповідальне завдання виконає Олена Білосюк

| Оновлено 19 лютого 2022, 13:24
4605
4
Стало відомо, хто понесе прапор України на закритті Олімпіади-2022
НОК України. Олена Білосюк

20 лютого у Пекіні на славнозвісному стадіоні «Пташине гніздо», відбудеться урочиста церемонія закриття XXIV зимових Олімпійських ігор-2022.

Головною темою церемонії і героями дійства, за словами організаторів, стануть спортсмени, адже саме вони наполегливо тренувалися, багато працювали, щоб досягти результату.

Саме закриття буде нетривалим за часом і відбудеться у звичному, традиційному стилі. Одним з її лейтмотивів стане історичне досягнення Пекіна, як міста, яке вперше зуміло прийняти як літні, так і зимові Олімпійські ігри.

Прапор України на параді закриття пронесе титулована спортсменка, Олімпійська чемпіонка, чемпіонка світу, капітан жіночої збірної України з біатлону Олена Білосюк (Підгрушна).

Через перенесений COVID-19 досвідчена біатлоністка змогла вийти на старт лише однієї гонки – жіночої естафети і, не дивлячись на всі наслідки хвороби та неоптимальне самопочуття, блискуче провела свій етап і як справжній капітан і фінішер – не підвела.

«Це вже мої четверті Олімпійські ігри і я вперше потрапляю на парад закриття. Дуже рада і горда, що маю честь нести прапор України. Пишаюся цим і хочу подякувати всім вболівальникам, всім українцям, які підтримували нас до останнього. Дякую!», - прокоментувала титулована спортсменка.

Оцініть матеріал
(29)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vitaha33
Оленко, дякуємо за кар'єру!!! Успіхів надалі у тій сфері, яку ти вибереш!!!
Fanat230784
Я думав прапор понесе той, хто завоював єдину медаль для України.
Шкода, звичайно, Підгрушну. Через позитивний тест ( ще треба розібратись чи він таким був) пропустила всю олімпіаду. Таке враження що їхала туди, щоб прапор нести.
Олександр Герасименко
Хай понесуть украінский прапор на закритті Олімпіади наші прославлені бобслеістка та лижниця,разом з третім своім партнером-допінгом!