Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 20 лютого 2022, 00:38
368
0

Паркер Портер – Алан Бодо. Прогноз і анонс на бій

Поєдинок турніру UFC Fight Night 201

| Оновлено 20 лютого 2022, 00:38
368
0
Паркер Портер – Алан Бодо. Прогноз і анонс на бій
Getty Images/Global Images Ukraine

Бій відбудеться 20 лютого у Лас-Вегасі (штат Невада, США) в комплексі «UFC Apex» і стане частиною головного карду турніру UFC Fight Night 201. Орієнтовний початок бою – 03:00 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports.

Не обійдеться на турнірі без поєдинку у важкій вазі, Паркер Портер (11-6) перевірить на міцність Алана Бодо (8-2, 1 NC).

Портер після того, як у своєму дебютному бою в UFC був нокаутований Крісом Докосом, виграв два наступні поєдинки. Джоша Парісяна та в серпні Чейза Шермана він впевнено здолав за очками.

Бодо ще не перемагав у октагоні і в разі поразки може бути звільнений з UFC. У жовтні 2020 року француз за півтори хвилини програв зупинкою за допомогою граунд-енд-паунду Тому Аспіналлу. У липні Бодо був зупинений ударами в другому раунді Родріго Насіменту, проте пізніше у переможця знайшли в аналізах заборонені речовини, через що бій був визнаний таким, що не відбувся.

Прогноз на бій

Сильною стороною Бодо є його навички боксу та важкі руки, при цьому сам він тримає удар. Портер також неодноразово був нокаутований у своїй кар'єрі, проте, на відміну від свого суперника, він є більш різноманітним бійцем.

Паркер також більш досвідчений боєць, він, ймовірно, матиме перевагу у партері, але й у стійці американський спортсмен може бути конкурентним. Прогнозуємо, що Портер за рахунок суміщення роботи у стійці та на землі забере у свій актив більшу половину сутички та виграє поєдинок. Але не можна скидати з рахунків сильні панчі Бодо.

Перемога Портера за очками

Сделать ставку Зробити ставку
Сделать ставку Зробити ставку
BETWINNER  
  • 1.36
  • 3.00
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet  
  • 1.36
  • 3.00
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.