Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кайл Докос – Джеймі Пікетт. Прогноз і анонс на бій

Спів-головний поєдинок турніру UFC Fight Night 201

Кайл Докос – Джеймі Пікетт. Прогноз і анонс на бій
Getty Images/Global Images Ukraine. Кайл Докос та Джеймі Пікетт (праворуч)

Бій відбудеться 20 лютого у Лас-Вегасі (штат Невада, США) в комплексі «UFC Apex» і стане ко-мейн івентом турніру UFC Fight Night 201. Орієнтовний початок бою – 03:30 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports.

На UFC Fight Night 201 середньоваговик Кайл Докос (10-2, 1 NC) повинен був побитися з Хуліаном Маркесом, але той був знятий з турніру та замінений Джеймі Пікеттом (13-6). При цьому бій Докос-Пікетт пройде в договірній вазі до 195 фунтів (88,5 кг).

Молодший брат важковаговика UFC Кріса Докоса, Кайл Докос востаннє бився в жовтні, коли його бій проти Кевіна Холланда був визнаний таким, що не відбувся, після зіткнення головами у першому раунді. А до цього моменту Кайл провів у UFC три бої, кожен з яких проходив усю дистанцію — поразки Брендану Аллену та Філу Хоузу та перемога над Дастіном Столцфусом.

Пікет почав кар'єру в промоції з двох поразок, проте потім він вийшов на білу смугу і зараз йде на серії з двох перемог. У жовтні та січні він пройшов одностайним рішенням суддів Лауреано Старополі та Джозефа Холмса відповідно.

Прогноз на бій

Пікетт — ударник, і Докосу вистачає навичок, аби конкурувати із суперником на ногах. Однак, що стосується партеру, то в цьому плані Пікетт не дуже хороший, а ось Докос є володарем чорного поясу з бразильського джиу-джитсу, і до приходу в UFC він виграв сабмішном 8 з 9 боїв.

Прогнозуємо, що Пікетт не зможе справлятися з тейкдаунами Докоса, і той домінуватиме в бою за рахунок своєї наземної гри. У Пікетта, який не мав повноцінної підготовки до бою, в кар'єрі дві поразки прийомами, і є всі шанси, що в неділю він постукає втретє.

Перемога Докоса сабмішном у 1-му раунді

Сделать ставку Зробити ставку
Сделать ставку Зробити ставку
BETWINNER  
  • 1.37
  • 2.87
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet  
  • 1.40
  • 2.90
Сделать ставку Зробити ставку

 

 

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.