Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 20 лютого 2022, 05:39
546
0

Джонні Вокер – Джамал Хілл. Прогноз і анонс на бій

Головний бій турніру UFC Fight Night 201

| Оновлено 20 лютого 2022, 05:39
546
0
Джонні Вокер – Джамал Хілл. Прогноз і анонс на бій
Getty Images/Global Images Ukraine. Джонні Вокер та Джамал Хілл (праворуч)

Бій відбудеться 20 лютого у Лас-Вегасі (штат Невада, США) в комплексі «UFC Apex» та стане мейн івентом турніру UFC Fight Night 201. Орієнтовний початок бою – 04:00 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports.

Після перенесення бою Рафаель Фізієв - Рафаель Дос Аньос поєдинок напівважковаговиків із топ-15 рейтингу Джонні Вокера (18-6) та Джамала Хілла (9-1, 1 NC) став головним на турнірі UFC Fight Night 201.

Вокер проведе перший бій за новим контрактом з UFC, розрахованим на 6 боїв. У бразильця зараз найгірший відрізок у кар'єрі — він програв три з чотирьох останніх боїв. Після поразок від Корі Андерсона та Микити Крилова він повернувся з перемогою нокаутом над Райаном Спанном, однак у жовтні Вокер знову програв — одностайним рішенням суддів у п'яти раундах Тіаго Сантосу.

У Хілла рекорд у UFC 3-1. У грудні Джамал на прізвисько «Солодких снів» закрив червневу поразку нокаутом від Пола Крейга, за 48 секунд нокаутувавши Джиммі Крута.

Прогноз на бій

Матчмейкери звели двох виражених нокаутерів, причому обох бійців можна назвати ударниками-«технарями». І Вокер, і Хілл напевно зроблять ставку на свою стійку.

З погляду нокаутуючої потужності Вокер є більш вибухонебезпечним бійцем, і в цьому його перевага. Особливо Вокер є небезпечним у першому раунді. Але Хілл може із холодною головою на техніці перегравати опонента. Якщо Хілл не вплутається в бездумні розміни, то може розраховувати на успіх. Враховуючи, що у Вокера не найнадійніша щелепа, то американець може забрати дострокову перемогу.

Перемога Хілла нокаутом у 2-му раунді

Сделать ставку Зробити ставку
Сделать ставку Зробити ставку
BETWINNER  
  • 2.79
  • 1.40
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet  
  • 2.80
  • 1.40
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.