Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 18 лютого 2022, 11:11
170
0

League of Legends: суть популярної гри та як на неї ставити

Небачена популярність гри: як розвивалась ігроманія League of Legends

| Оновлено 18 лютого 2022, 11:11
170
0
League of Legends: суть популярної гри та як на неї ставити

У 2009 році з'явилася League of Legends. Її відразу сприйняли із захопленням, і дуже скоро LoL, як стало популярно називати гру, стала класикою щодо кооперативних ігор жанру MOBA. Стандартно в ній грають проти один одного команди з 5 осіб, які мають на меті знищення ворожої бази. У результаті завдяки класній частині змагань на даний момент це провідна кіберспортивна дисципліна, з якої проводяться чемпіонати світу, та й інші серйозні турніри організовують практично щомісяця.

Спочатку League of Legends завоював Азію

Саме там почали активно грати та з'явилися перші по-справжньому професійні команди з кіберспортсменів. Незабаром досвід перейняли й у Північній Америці, а невдовзі –  у Європі. У СНД вже з'явилися свої досить сильні команди.

Ставити на LoL можна, але максимально підготовленому гравцю

Кіберспорт специфічний, і потрібно знати нюанси, пов'язані з ним. У League of Legends вже сформовано досить детальну і насичену статистику, яку, безумовно, потрібно ретельно вивчити. Немає проблем розшукати в Інтернеті, на спеціалізованих сайтах, історію зустрічей між командами та того, як проявили себе супротивники у попередніх матчах. Звичайно ж, бажано знати про те, яка "кухня" в колективах, що у них із складами, чи є новачки та хто залишає проект. Загалом, все так само, як у традиційних видах спорту. Максимальний облік всіх факторів дозволяє грамотно оцінювати сили супротивників, завдяки чому, зроставє ймовірність робити коректніші ставки.

Досвідчені гравці вважають за краще не поспішати та розміщувати парі в режимі "лайв"

Як правило, ті, хто робить парі на кіберспорт, у всіх МОВА, вичікує стадії драфтів. Багато в чому саме її вважають вирішальною, ключовою. Розв'язка у поєдинках League of Legends багато в чому залежить від того, які персонажі вибрано. Звичайно ж, дається взнаки і досвід команд. Але якщо на драфті помітно не пощастило і випали погані персонажі, то на рівні професійних турнірів навіть потенційним фаворитам буде складно вигравати. Втім, це не сигнал відмовлятися від парі взагалі - можна переключитися на іншу команду, супротивника, або, як варіант, просто поспостерігати трансляцію, щоб зрозуміти, на що здатні фаворити при невдалих розкладах.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.