Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Біатлон
| Оновлено 15 лютого 2022, 14:41
2186
4

Юрай САНІТРА: «Це найгірший результат естафети в сезоні»

Наставник збірної України прокоментував естафету

| Оновлено 15 лютого 2022, 14:41
2186
4
Юрай САНІТРА: «Це найгірший результат естафети в сезоні»
Украинский биатлон. Юрай Санітра

Старший тренер чоловічої збірної України Юрай Санітра прокоментував виступ спортсменів в естафеті на Олімпіаді у Пекіні. Команда посіла 9-те місце.

«На сьогодні це було правильно – заявити такий склад естафети за етапами. Але не розумію, що був сьогодні за «чудовий» день?! Вже давно такого не пам'ятаю, щоби стільки команд було на штрафних колах. Практично лише три команди без штрафного кола: Франція, Словенія та Литва.

У нас на першому етапі все вийшло. Богдан Цимбал дуже добре тактично пробіг два кола, стріляв так, як треба. Але на останньому колі стався колапс, який не дивує на цій висоті, на цих трасах. Я вже боявся, що він не доїде до фінішу. Тому що я бачив на трасі (вболівальники цього не бачили), що раптом він зупинився. І доїхав з великим розривом у порівнянні з тим, що йшов зі стрільби другим, а привіз більше 40 секунд.

Скажу, що більше боявся стрільби лежачи, що можуть бути проблеми. Тому що в умовах гірших, ніж ті, що були в гонці переслідування, стріляли не без проблем, робили багато промахів. Але сьогодні і Артем Прима, і Антон Дудченко, і Дмитро Підручний. Не можу зрозуміти, що сталося. Чотири кола і ми не могли вже сподіватися на найкращий результат. Це найгірший результат нашої естафети цього сезону.

Хлопці на трасі не робили помилок – вони тактично трималися. І Прима, і Дудченко, хоча мав уже трохи розрив, але намагалися працювати. Але всі вже трохи стомлені. Ця висота вже зібрала свій «податок» за ці дні, за ці старти, які пробігли тут у Китаї. Тому дивитимемося далі.

На нас чекає ще мас-старт. Думаю, що це буде дуже важкий старт для Підручного та Прими, бо вони мають уже по п'ять стартів – практично кожен другий день старт. Робитимемо все, щоб вони добре відпочили за ці два дні і ми підготували їх так, щоб могли гідно пробігти цей останній старт тут, на Олімпійських іграх», - сказав Санітра.

Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Топ-10 ветеранів у віці 35+, які продовжують кар'єру в Європі
Футбол | 24 квітня 2024, 18:08 1
Топ-10 ветеранів у віці 35+, які продовжують кар'єру в Європі

Для когось із них прийдешнє літо, ймовірно, принесе момент, коли доведеться попрощатися

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 25 квітня 2024, 10:00 5
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
u6464u
со слов селитры,напрашивается вопрос,а что только у нашей сборной такой график соревнований, или другие команды бегут по другим трассам, странные отмазки,уже за такое время можно придумать что то по оригинальней, не знаю , может действительно нужна свежая кровь,как кто то здесь писал о Домрачевой и Бьерндалене, стоит поменять этих неудачников.
antt
Хоча були другі після другої стрільби цимбала. Потім він зупинився фактично, хоча можна було подумати що всі 2 хвилини програє, по тому як реагував коментатор, це як мінімум, а потім ще й Прима на штраф пішов і все було по великому рахунку втрачено. Після нього партнери промахами продовжили - цікаво якби Прима не промазав чи вони б цього не оминули. Тому щоб нашим на щось розраховувати треба було без штрафних кругів. А так говорили про чоловічу естафету на кубках світу , що може лідери проваляться, а вийшло що якраз ми. Вот норвежцям і штрафні круги не завадили перемогти хоча їх не так багато було. Але у нас все таки команда середнього рівня тому аж дуже поганого результату не здобули.
antt
У нас стрільба а точніше штрафні круги із кожним гонщиком в естафеті йшли ще гірше. Від нуля в найнедосвідченішого до двох кругів в лідера, який і фізично все таки здає. І ще й так промахується як в Антерсельві. Вот хтось писав про сподівання якісь а вийшла найгірша гонка в сезоні, сам Санітра визнав, як і підкреслив готовність всієї команди до олімпіади. Дивно що ще в десятку потрапили.
Antikrot
Давно пора гнать взашей поганой метлой всех этих брынзаков-санитр!!! С таким же успехом можно было спокойно набрать с улицы первых попавшихся и ехать на край земли - результат был бы точно не хуже! Чем они занимаются? Что они делают, кроме как фестивалят за бюджетные деньги по всему миру и с нескрываемым удовольствием дерибанять деньги спонсоров! Который сезон подряд - сплошное серое уныние! Кого они вывели на уровень после 2014 года? Где длижайшая замена "пенситонерок" Семеренко и Пидгрушной? Ну Джима под настроение (и то далеко от призов)! А кто еще? Вечно перспективные почти 30-летние? Вы шутите? За такие выдающиеся системные достижения просто уйти в отставку - непозволительно! Надо расследовать финансовую деятельность и конкретно давать тюремные сроки! Брынзакам, Санитрам и иже с ними!!!