Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Фігурне катання
|
3630
7

МОК скасує церемонію нагородження фігуристок, якщо Валієва буде у топ-3

Раніше росіянку допустили до старту особистого турніру

МОК скасує церемонію нагородження фігуристок, якщо Валієва буде у топ-3
Getty Images/Global Images Ukraine. Каміла Валієва

Міжнародний олімпійський комітет (МОК) програв апеляцію в Спортивному арбітражному суді Лозанни (CAS), через що фігуристка з команди ОКР Каміла Валієва, в організмі якої знайшли допінг, зможе виступити в особистому турнірі на Олімпіаді-2022.

Але МОК офіційно повідомив, що якщо Валієва потрапить до топ-3, церемонія нагородження медалістів не відбудеться. Як і церемонія нагородження призерів командних змагань, які ОКР із Валієвою у складі виграв.

«Якщо Каміла Валієва потрапить у трійку найкращих спортсменок у жіночому одиночному катанні під час зимових Олімпійських ігор-2022 у Пекіні, то церемонія нагородження, як і квіткова церемонія, не відбудеться», - сказано у заяві МОК.

Зазначимо, що на думку експертів та букмекерів, Валієва є беззаперечним фаворитом особистих змагань.

Оцініть матеріал
(36)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ALKOSruLKA
... а чим винні інші два призера, що з ними на п'єдесталі мельдонієва мокша затесалась?
Timur24
тут мені шкода інших призерів
vlad325
Як на мою думку, даже в разі негативного тесту Даші, вона вже втратила будь які шанси на виступ на ОІ, хіба що лише тільки в разі якщо не в формі буде Олена, а так я вважаю що наші дівчата Юля, Анастасія, і Ірина заслуговують на місце в естафеті.
Наталия Бурцева
Олимпиада началась с потрясающего исполнения Камилой Валиевой ее короткой программы,а не со скандала обнаружения допинга в пробирке от 25 декабря после триумфа Валиевой 9 февраля в нарушение всех сроков подачи результата анализа."Химики"просчитались-за Валиеву поднялись ей в поддержку миллионы людей во всем мире. Низость проявлена и в том, что девочка 7 часов потом сидела, слушая прения по решению своей судьбы на Олимпиаде. Господи, защити ее, дай ей силы добра против зла!