Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 13 лютого 2022, 04:26
953
1

Андрій Орловський – Джаред Вандераа. Прогноз і анонс на бій

Поєдинок турніру UFC 271

| Оновлено 13 лютого 2022, 04:26
953
1
Андрій Орловський – Джаред Вандераа. Прогноз і анонс на бій
Getty Images/Global Images Ukraine. Джаред Вандераа

Бій відбудеться 13 лютого у Х'юстоні (штат Техас, США) на арені «Toyota Center» і стане частиною попереднього карду PPV-турніру UFC 271. Орієнтовний початок бою – 4:30 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports.

Колишній чемпіон UFC у важкій вазі Андрій Орловський (32-20, 2 NC) проведе свій 37-й поєдинок у UFC, опозицію йому становитиме Джаред Вандераа (12-6).

43-річний Орловський, який є рекордсменом UFC за кількістю проведених боїв, після того, як рік тому програв сабмішном Тому Аспіналлу, виграв дві наступні сутички. У квітні та жовтні ним були переможені одностайним рішенням суддів Чейз Шерман і Карлос Феліпе відповідно.

29-річний Вандераа рік тому дебютував у UFC із поразки Сергію Співаку, який зупинив його граунд-енд-паундом у другому раунді. У травні Джаред виграв за очками у Джастіна Тафи, а ось у жовтні Олександр Романов знову ж таки у другому раунді фінішував його граунд-енд-паундом.

Прогноз на бій

Орловський і Вандераа вважають за краще покладатися на бій у стійці. Орловський у минулому дуже гарний самбіст, але останніми роками намагається уникати партеру. А Вандераа має великі труднощі на землі з хорошими борцями, як показав його бій проти Романова.

Зі стилістичного погляду Вандераа дуже зручний для Орловського. Американець є досить примітивним, а ось Орловський - різнобічний та технічний ударник. Білоруський «Пітбуль» може у своїй обережній манері легко перебоксувати суперника та здобути перемогу за суддівськими записками.

Перемога Орловського за очками

Зробити ставку Зробити ставку
Зробити ставку Зробити ставку
BETWINNER  
  • 1.62
  • -
  • 2.30
Зробити ставку Зробити ставку
1xBet  
  • 1.50
  • -
  • 2.57
Зробити ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Viktorrrr
Вроде свой, и болеть за него надо, но бесит птица!