Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гірські лижі
|
1619
3

Іван КОВБАСНЮК: «У мене стояла мета тільки доїхати»

Український гірськолижник – про виступ у комбінації

Іван КОВБАСНЮК: «У мене стояла мета тільки доїхати»
Getty Images/Global Images Ukraine. Іван Ковбаснюк

Український гірськолижник Іван Ковбаснюк прокоментував свій виступ у комбінації на Олімпіаді-2022 у Пекіні (14-те місце):

«Ви бачите все самі, не знаю, що сказати. Слава богу, що витримав це психологічне навантаження. Дуже важко. У першій спробі, на спуску я якось невпевнено почував себе, але все ж таки втримався, доїхав.

У мене була мета тільки доїхати, я не показував ту їзду, яку хотів. Перше завдання – доїхати трасу, бо я маю досвід і дуже багато невдач. Так, на жаль, не вдалося покращити рекордний результат, але все ще попереду. Думаю, що у спуску у нас все-таки будуть класні результати.

Я виконую свою роботу, тут нічого такого немає. Всі люди, які сумлінно працюють, вкладають своє життя в якусь справу, і результат приходить. У мене такими маленькими кроками, але йде. Дуже радий представляти нашу країну. Я ще не відійшов, емоції мене переповнюють.

Це вже восьмий день, я дуже змучений, у мене зі спиною проблеми. Я задоволений, що я витримав – важко, у душі, всюди. Сьогодні дуже погано спав, важливість цього змагання лише забудеш, а вона знову повертається. Борешся, борешся - потім відпускаєш і все класно, а потім знову повертається. Загалом все чудово.

У мене є 2 вихідні. Сподіваюся, що я відновлюсь і все ще попереду. Я щасливий представляти таку націю. Терпимо, все подолаємо. Тим, хто терпить увесь час, навіть коли здається, що вже все, але тільки відчиняються нові двері, коли хочеться опустити руки. Ідемо до кінця».

Нагадаємо, 14-те місце Ковбаснюка – другий найкращий результат в історії України у гірських лижах на Олімпіадах.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
turist86
Лише доїхати? Це Олімпіада чи покатушки на Драгобраті?
🐼
Всё рассказал как на духу. Только концовку смазал.
ALKOSruLKA
... з такою "метою" смисл їхати на ОІ ?... Це ж не змагання пивзаводу чи колгоспу...