Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гірські лижі
| Оновлено 09 лютого 2022, 17:13
8213
2

Гірські лижі. Влхова – олімпійська чемпіонка у слаломі

Словачка прорвалася з восьмої позиції до золота

| Оновлено 09 лютого 2022, 17:13
8213
2
Гірські лижі. Влхова – олімпійська чемпіонка у слаломі
Getty Images/Global Images Ukraine. Петра Влхова

Словацька гірськолижниця Петра Влхова стала олімпійською чемпіонкою у слаломі. До золота вона прорвалася з восьмого місця після першої спроби. Компанію на подіумі їй склали австрійка Катаріна Лінсбергер та швейцарка Венді Холденер.

Українка Анастасія Шепіленко зійшла на першій трасі.

Підсумкові результати:

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
D.Lanskoy
Мне в этой ситуации очень обидно за Украину. У нас тоже есть горы, есть горнолыжные курорты, но при этом нет никакого развития горнолыжного спорта! Чехи, поляки, словаки, словенцы получают медали в горных дисциплинах! Даже русские вон получили за прыжки с трамплином впервые за 60 лет! Я как-то беседовал с детским тренером, он говорит, что в законодательстве всех этих стран, и русских в том числе, входят значительные налоговые льготы на бизнес, который поддерживает детско-юношеские спортивные команды. Кроме Украины, естественно. Потенциально, Украина может быть выше поляков и словаков. Но чиновничью плевать на все, кроме освоения спортивных бюджетов. Всех поголовно надо разгонять, всю эту чиновничью п-здобратию.
introvert
Наскільки все непередбачувано в чоловічому слаломі, настільки ж незмінною залишається розстановка сил на будь-якому старті в жіночому. Лідирують після першої спроби Дюрр і Гізін? А кого це хвилює? Все одно на подіумі, якщо не зійшли до того, опиняться Петра, Катя і Венді))
Сара Хектор, якби не "цепонула" прапорець, стала би дворазовою олімпійською чемпіонкою. Хто б міг уявити подібне ще рік тому? І, мабуть, навіть у жахливому сні нікому не снилися настільки безвільні виступи Мікаели Шифрін. Комбінація - чи не останній шанс для знаменитої чемпіонки зберегти репутацію і врятуватися від повернення у Америку з ганьбою.