Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Денис Бондар – Малкольм Гордон. Дебют українця. Прогноз і анонс на бій

Поєдинок турніру UFC Fight Night 200

Денис Бондар – Малкольм Гордон. Дебют українця. Прогноз і анонс на бій
Instagram. Денис Бондар

Бій відбудеться 5 лютого у Лас-Вегасі (штат Невада, США) у спорткомплексі «UFC Apex» та стане частиною попереднього карду турніру UFC Fight Night 200. Орієнтовний початок бою – 23:00 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports.

Українець Денис Бондар (14-2) у рамках найлегшої ваги дебютує в UFC боєм проти Малкольма Гордона (13-5).

Бондар – колишній чемпіон української ліги WWFC. Останній раз «Псих» з Харкова бився ще у серпні 2020 року у своєму рідному місті на турнірі WWFC – Road to WWFC, де у першому раунді задушив Кенана Джафарлі. Незабаром Бондар підписав контракт з UFC, але всі три спроби дебютувати в UFC у 2021 році не увінчалися для нього успіхом. Денис у лютому не зміг побитися проти Оді Осборна, не встигнувши зробити американську візу. На травень був призначений бій проти Віктора Родрігеса, проте перелом ноги завадив Бондарю виступити на турнірі UFC Fight Night 188. Спочатку бій з Гордоном повинен був відбутися в листопаді, але з неназваних причин канадець знявся з бою.

Гордон у 2020 році провів два перші свої бої, і був у них зупинений у першому раунді. Амір Альбазі задушив його, а Мудаерджі Су відправив у нокаут. У липні 2021 року Гордон здобув першу перемогу в UFC, вигравши одноголосним рішенням суддів у Франсіско Фігейреду — брата чемпіона UFC у найлегшій вазі Дейвісона Фігейреду.

Прогноз на бій

Гордон має більший досвід виступів на високому рівні, ніж його суперник, і, ймовірно, кікбоксерські навички дозволять Малкольму виглядати краще у стійці.

Бондар виграв достроково всі свої 14 поєдинків, причому 10 сабмішном. Саме партеру варто найбільше побоюватися Гордону. Бондар має міцну щелепу і це допоможе йому проводити тейкдауни і заробляти очки на покритті.

Незважаючи на те, що Гордон теж є непоганим грепплером, прогнозуємо, що українець все ж таки зуміє дебютувати в UFC з дострокової перемоги.

Перемога Бондаря здачею у 2-му раунді

Сделать ставку Зробити ставку
Сделать ставку Зробити ставку
BETWINNER  
  • 1.30
  • 3.33
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet  
  • 1.30
  • 3.30
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.