Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 08 лютого 2022, 00:07
4119
0

Боротьба за медалі на Євро, олімпійські старти. Що дивитися у вихідні

Побачимо яскраві матчі в Італії та Іспанії, «Київ-Баскет» зіграє у Кубку Європи ФІБА

| Оновлено 08 лютого 2022, 00:07
4119
0
Боротьба за медалі на Євро, олімпійські старти. Що дивитися у вихідні
Getty Images/Global Images Ukraine

Пропонуємо ознайомитися з найцікавішими подіями, що відбудуться 4 – 6 лютого.

4 лютого

Футзал. Україна – Росія

Час – 18:00, ТБ-трансляція – UA: Перший

Getty Images/Global Images Ukraine

Збірна України з футзалу вперше з 2005 року вийшла до півфіналу чемпіонату Європи. В 1/4 фіналу наша команда здолала збірну Казахстану з рахунком 5:3. Тепер на «синьо-жовтих» чекає принципове протистояння зі збірною Росії. Росіяни лише двічі на чемпіонатах Європи опускалися нижче за третє місце. Без сумніву, на команду Олександра Косенка чекає дуже непросте протистояння, але сподіватимемося, що збірна України зможе здолати більш іменитого суперника.

5 лютого

Зимові Олімпійські ігри

ТБ-трансляція – UA: Перший

Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу на Зимовій Олімпіаді у Пекіні буде розіграно шість комплектів нагород. Вболівальники стануть свідками лижних перегонів (жінки, скіатлон, 2х7,5 км), фіналу в ковзанярському спорті (жінки, 3000 метрів), біатлонної змішаної естафети, стрибків з трампліну (жінки, трамплін HS-109), фристайлу (чоловіки, могул), змішаної естафети у шорт-треку. Крім того, цього дня пройдуть змагання з керлінгу, санного спорту, сноуборду та хокею.

Футбол. Мілан – Інтер

Час – 19:00, ТБ-трансляція – Megogo

«Інтер», який очолює турнірну таблицю Серії А, зустрінеться з «Міланом», який на чотири очки відстає від свого принципового суперника. Своєї єдиної поразки у поточному чемпіонаті «нерадзурі» зазнали ще у жовтні минулого року, після цього видавши шикарну безпрограшну серію (11 перемог і 3 нічиї). У «Мілана» справи не такі райдужні: «россонері» не лише відстали від «Інтера», а й дозволили наздогнати себе «Наполі». Таким чином, чергове міланське дербі матиме величезне турнірне значення.

Баскетбол. Антверп – Київ-Баскет

Час – 21:00.

Злощасна коронавірусна інфекція негативно впливає на спортивний календар, і чимало від цього страждають баскетбольні клуби. Торкнулося це і киян: спочатку було перенесено матч із «Антверпом», а потім у призначений термін не відбулася зустріч із італійською «Реджаною». За інформацією на кінець січня, у «Київ-Баскеті» було зафіксовано дев'ять випадків зараження коронавірусом. А вже перед поєдинком у Бельгії позитивні тести з гравців здали лише Бернард Томпсон та Джилан Вашингтон. Нагадаємо, що на даний момент «бджоли» посідають третє місце групи J (2 перемоги та 1 поразка).

6 лютого

UFC. Херманссон – Стрікленд

Орієнтовний час – 04:00, ТБ-трансляція – Setanta Sports

У ніч із 5 на 6 лютого у Лас-Вегасі на арені UFC Apex пройде турнір UFC Вегас 47, головною подією якого стане бій між Джеком Херманссоном (22-6) і Шоном Стріклендом (24-3). Суперники посідають шосте та сьоме місця рейтингу UFC у середній вазі. Перемога одного з бійців стане гарною заявкою на титульний бій. Свій крайній бій Херманссон провів у травні минулого року, одноголосним рішенням суддів здолавши Едмена Шахбазяна. Стрікленд у липні 2021-го переміг Юрая Холла.

Зимові Олімпійські ігри

ТБ-трансляція – UA: Перший

Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю у Пекіні буде розіграно сім комплектів нагород. За медалі спортсмени боротимуться у сноуборді (жінки, слоупстайл), гірськолижному спорті (чоловіки, швидкісний спуск), лижних перегонах (чоловіки, скіатлон), ковзанярському спорті (чоловіки, 5000 метрів), стрибках з трампліну (чоловіки, середній трамплін NH), фристайлі (жінки, могул) та санному спорті (чоловіки, сані-одиночки). Також у неділю вболівальники побачать командні змагання фігуристів. Жінки відкатають коротку програму, а чоловіки – довільну.

Футзал. Чемпіонат Європи.

15:30. Матч за 3 місце. 18:30. Фінал.

ТБ-трансляція – UA: Перший

У неділю на чемпіонаті Європи з футзалу буде розіграно комплекти медалей. І в одному із матчів останнього ігрового дня Євро-2022 візьме участь збірна України. В якому саме, стане відомо після півфінального протистояння нашої команди. Поєдинок 1/2 фіналу Україна – Росія відбудеться у п'ятницю.

Футбол. Барселона – Атлетіко

Час – 17:15, ТБ-трансляція – Megogo

Getty Images/Global Images Ukraine

Центральним протистоянням 23-го туру іспанської Ла Ліги стане дуель «Барселони» та мадридського «Атлетіко». Команди розташувалися на сусідніх позиціях у турнірній таблиці: «матрацники» на одне очко випереджають каталонців. Примітно, що у чотирьох попередніх матчах проти «Атлетіко» «блаугранас» не змогли здобути перемогу. У першому колі чемпіонату мадридський клуб обіграв «Барселону» з рахунком 2:0.

Футбол. Наші у топ-чемпіонатах

6 лютого

Аталанта – Кальярі

Час – 13:30, ТБ-трансляція – Megogo

«Аталанта», за яку виступає півзахисник збірної України Руслан Маліновський, прийматиме «Кальярі» в рамках 24-го туру Серії А. Руслан пропустив останні матчі своєї команди, оскільки вчасно не вакцинувався бустерною дозою. Бергамський клуб на четвертому місці турнірної таблиці. З жовтня минулого року «Аталанта» зазнала лише однієї поразки у чемпіонаті.

Сампдорія – Сассуоло

Час – 16:00, ТБ-трансляція – Megogo


ФК Сампдорія. Владислав Супряга

Минулого тижня увага українських вболівальників була прикута до спроб «Сампдорії» придбати форварда київського «Динамо» Владислава Супрягу. У результаті нападник на правах оренди з правом викупу перебрався до генуезького клубу. Звичайно, навряд чи Супряга відразу ж дебютує у складі «Сампи», адже він лише 2 лютого приєднався до своїх нових партнерів. Але дебют цей рано чи пізно відбудеться, тож стежитимемо за черговим витком кар'єри Владислава.

Реал – Гранада

Час – 22:00, ТБ-трансляція – Megogo

Андрій Лунін все ще не дебютував у Ла Лізі, але причина цього всім відома – впевнена гра Тібо Куртуа. Навряд чи для українського голкіпера знайдеться місце в основному складі «галактікос» і на матч проти «Гранади». Мадридський клуб очолює турнірну таблицю і перед 23-м туром на чотири очки випереджає найближчого переслідувача.

«Спеція», за яку виступає Віктор Коваленко, у понеділок зіграє на виїзді із «Салернітаною».

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.