Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 31 сiчня 2022, 14:36
1428
0

ПІДРУЧНИЙ: «Щоденно ми здаємо тести, беруть мазок з ротової порожнини»

Український біатлоніст – про підготовку до Олімпіади в умовах пандемії коронавірусу

| Оновлено 31 сiчня 2022, 14:36
1428
0
ПІДРУЧНИЙ: «Щоденно ми здаємо тести, беруть мазок з ротової порожнини»
НОК України. Дмитро Підручний

Капітан чоловічої збірної України з біатлону Дмитро Підручний розповів про умови для тренувань та перебування в олімпійському селищі у Пекіні.

«У нас вже було 3 тренування і двічі стрілкове. Сама траса ні на одну арену не схожа, а от рельєф чимось нагадує Антхольц. І там, і тут висота, немає крутих підйомів, короткий з поворотами спуск. Біатлонний стадіон зовсім поруч з Олімпійським селищем, але пішки не дозволяють ходити, пересуваємося спеціальними шатлами, які ходять з інтервалом у 15 хвилин. У дорозі також знаходимося до 15 хвилин. Все тут дуже компактно, поруч. Це зручно.

Щоденно ми здаємо тести, беруть мазок з ротової порожнини, все це займає до 1 хв, спеціальні кабінки розташовуються біля їдальні, - додає Дмитро. - Якщо здати тест до 12:00, то результат буде о 18:00 цього ж дня, а якщо після 12:00 – то вже до 6 ранку наступного. Поруч з нашим місцем проживання є велика будівля, де знаходяться спортивна зала, пральня, різноманітні розважальні активності. Все поруч», - сказав Підручний.

Нагадаємо, що вже 5 лютого, у перший день зимових Олімпійських ігор, біатлоністи розіграють перший комплект нагород у змішаній естафеті.

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.