Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Australian Open
| Оновлено 29 сiчня 2022, 13:03
11592
2

Джон МАКІНРОЙ: «Одруження зі Світоліною допомогло Монфісу»

Фахівець уважає, що француз все ще претендує на серйозні титули

| Оновлено 29 сiчня 2022, 13:03
11592
2
Джон МАКІНРОЙ: «Одруження зі Світоліною допомогло Монфісу»
Getty Images/Global Images Ukraine

Семиразовий чемпіон турнірів Великого шолома та експерт Eurosport Джон Макінрой вважає, що шлюб з українкою Еліною Світоліною добре вплинув на французького тенісиста Гаеля Монфіса, але в той же час виграти титул Grand Slam йому може бути складно.
 
«Я думаю, що для людини, яка у віці 35 років так і не виграла жодного Великого шолома, буде дуже складно раптово переключитися і знайти той важіль, який знадобиться для емоційних та фізичних зусиль у матчі. Він, звісно, ​​сильний спортсмен, неймовірний спортсмен; він – шоумен, усі його люблять, включаючи мене, коли я бачу його у найкращих проявах. Він неймовірний.
 
Він ніби дивиться на інших гравців, які виграють, і думає: я теж можу бути на їхньому місці. Але це складне завдання. Я думаю, що шлюб з Еліною Світоліною допоміг йому, тому що вона з тих гравців, які, на мій погляд, на іншому рівні, порівняно з ним з точки зору тенісних навичок. Вона велика спортсменка та великий гравець, з тією волею, бажанням, які вона має. Я думаю, що їхнє партнерство стало вдалим для них обох.
 
Тож, сподіваюся, його це підкріпить, і навпаки – Еліна знову спіймає ритм. Думаю, у Франції він мав би чудову можливість розкритися, бо мав би підтримку фанатів. Але для цього потрібно явно бути у чудовій формі і дуже відданим справі, тому що ті хлопці, молоді, вони теж голодні до перемоги, вони можуть бути голоднішими, ніж він. У ці моменти потрібно бути настільки зосередженим, як ніколи. Я хотів би, щоб це сталося. Уявляєте, була б та ще історія — ніколи не вигравати, ніколи не потрапляти до фіналу. Він був у парочці півфіналів (півфіналі Відкритого чемпіонату Франції, Відкритого чемпіонату США), а потім зрештою досягти цього. Це було б приголомшливо. Я не можу згадати, щоб це колись відбувалося. Якби він це зробив, це було б справді неймовірно для тенісу», – сказав Макінрой.

Читайте також: Гаель МОНФІС: «Усю кар'єру я приймаю погані рішення у важливі моменти»

Оцініть матеріал
(59)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
Им надо микс играть, а вдруг что-то выиграют?
ytyg100
Да но Свитолина не парный игрок.