Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 25 сiчня 2022, 05:05
3155
0

Доротея ВІРЕР: «До самого фінішу боялася, що мене обженуть»

Італійська біатлоністка – про перемогу у мас-старті

| Оновлено 25 сiчня 2022, 05:05
3155
0
Доротея ВІРЕР: «До самого фінішу боялася, що мене обженуть»
Getty Images/Global Images Ukraine. Доротея Вірер

Біатлоністка збірної Італії Доротея Вірер прокоментувала перемогу у мас-старті в рамках сьомого етапу Кубка світу в Антгольці.

«Дуже рада! Так, початок гонки не вдався, у мене було по одному промаху на перших двох рубежах, але я виправилася і вогневі, що залишилися, пройшла «чисто». Це тішить, особливо остання стрільба – ноги сильно тряслися, емоції переповнювали, але я змогла закрити всі мішені. Сьогодні працювала на рубежах повільніше, ніж зазвичай. Швидкість на трасі могла бути кращою, особливо на перших колах - накопичилася втома за останні три етапи. Лижі сьогодні котили чудово! Гонка вдалася!

Звичайно, на останньому колі я хвилювалася, що мене наздоженуть суперниці. Я не знала, яка у мене перевага, від хвилювання не чула, що мені кажуть тренери. Так що бігла щосили і до самого фінішу боялася, що мене обженуть. Здорово, що врешті-решт мене так і не змогли наздогнати.

Перші два етапи в Остерсунді були не найкращими. Тільки після етапу у Франції я відчула себе добре. Під час різдвяних канікул я приділила час відновленню, моєму тілу це було потрібно. Трасу в Оберхофі я не люблю, тому результати там були передбачуваними. Зрештою, у Рупольдингу форма почала повертатися.

До відправлення до Китаю ми будемо лише п'ять днів на те, щоб побути вдома. Поки я приїду, розберу валізи, випру речі, настав час знову збиратися в дорогу. У мене буде всього кілька днів на відпочинок та тренування. Час до Олімпіади пролетить дуже швидко, але я намагатимусь провести вільні хвилини з сім'єю», - сказала Вірер.

Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.