Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 24 сiчня 2022, 02:47
580
0

Антон ДУДЧЕНКО: «На стрільбі стоячи з'явився тремор у ногах»

Український біатлоніст – про виступ в естафеті

| Оновлено 24 сiчня 2022, 02:47
580
0
Антон ДУДЧЕНКО: «На стрільбі стоячи з'явився тремор у ногах»
Getty Images/Global Images Ukraine. Антон Дудченко

Біатлоніст збірної України Антон Дудченко прокоментував шосте місце в естафеті на сьомому етапі Кубка світу в італійському Антгольці.

«У першу чергу, хочу попросити вибачення у хлопців – не впорався на вогневому рубежі. Ще не бачив аналізу гонки, але по дистанції пересувався краще, ніж в індивідуалці. На стрільбі стоячи з’явився тремор у ногах, взагалі нічого не міг зробити. Використав три запасні патрони, тому багато часу програв на другій стрільбі. Можна сказати, що я не впорався зі своїм етапом.

Навіть не можу сказати, чи це через акліматизацію, чи є інша причина. Можливо, вплинула висота на такий стан, але поки що не можу точно сказати.

Потрібно ще переїхати в Пекін. Сподіваюся, що все буде добре, зможу впоратися психологічно. Я розумію, що Олімпійські ігри – важкі змагання як психологічно, так і фізично, тому що вони будуть проходити на висоті.
Поки що конкретних порад від хлопців щодо Олімпіади не було. Вони розповідали, як там усе проходить, який порядок. Тим паче, зараз зовсім інші умови у зв'язку із пандемією – важко щось порадити», - сказав Дудченко.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.