Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 23 сiчня 2022, 03:41
966
0

Коді Стаманн – Саїд Нурмагомедов. Прогноз і анонс на бій

Поєдинок турніру UFC 270

| Оновлено 23 сiчня 2022, 03:41
966
0
Коді Стаманн – Саїд Нурмагомедов. Прогноз і анонс на бій
Getty Images/Global Images Ukraine

Бій відбудеться 23 січня в Анахаймі (штат Каліфорнія, США) на арені Honda Center і стане одним з головних на PPV-турнірі UFC 270. Орієнтовний початок бою – 05:30 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports.

Саїд Нурмагомедов (14-2) спробує увірватися до топ-15 рейтингу найлегшої ваги UFC, зустрівшись у восьмикутнику з 15-м номером у цьому списку Коді Стаманном (19-4-1).

Стаманн гостро потребує перемоги, оскільки він програв два свої останніх поєдинки. У червні 2020 року він програв одностайним рішенням суддів Джиммі Рівері. У травні 2021 року з таким самим результатом для Коді завершився бій проти Мераба Двалішвілі.

Через те, що Нурмагомедов не зміг отримати доступ на в'їзд до США, у нього зірвався вересневий бій проти Джека Шора. А востаннє Саїд виступав ще у жовтні 2020 року, коли він менш ніж за хвилину нокаутував Марка Стрігля, закривши єдину поразку в UFC від Раоні Барселуса.

Прогноз на бій

Стаманн і Нурмагомедов є хорошими різнобічними бійцями з тією різницею, що останній вище за класом. Нурмагомедов може домінувати над опонентом у будь-якій області, до того ж він, на відміну від суперника, має більш яскраво виражені фінішерські здібності.

Нурмагомедов може і нокаутувати, але нам бачиться, що сабмішн Саїда — найімовірніший результат зустрічі за рахунок різниці у грепплерському рівні бійців. Стаманн - стійкий боєць, якого за кар'єру зумів фінішувати (сабмішн) тільки чинний чемпіон UFC у найлегшій вазі Алджамейн Стерлінг, але Нурмагомедов має непогані шанси повторити досягнення «Фанк Майстра».

Перемога Нурмагомедова здачею у 2-му раунді

Сделать ставку Зробити ставку
Сделать ставку Зробити ставку
BETWINNER  
  • 2.55
  • 1.50
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet  
  • 2.56
  • 1.46
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.