Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 21 сiчня 2022, 12:03
1045
1

Тар'єй БЬО: «У нас є невелика перевага над іншими спортсменами»

Норвезький біатлоніст – про завоювання срібної медалі

| Оновлено 21 сiчня 2022, 12:03
1045
1
Тар'єй БЬО: «У нас є невелика перевага над іншими спортсменами»
Getty Images/Global Images Ukraine. Тар'єй Бьо

Біатлоніст збірної Норвегії Тар'єй Бьо прокоментував друге місце в індивідуальній гонці на сьомому етапі Кубка світу в італійському Антгольці.

«Коли єдині промахи трапляються на останньому вогневому, відчувається, що це провал. Думаю, так у всіх спортсменів. Якщо промах виходить раніше, є час виправити помилку за рахунок швидкості на трасі та подальшої гарної стрільби. Можна навіть піднятися на ту саму позицію, яка була до промаху. У такому разі результат приємніший. Сьогодні працювати на вогневих було непросто. Я навіть вражений собою, адже три рубежі пройшов «чисто». Бабіков - добрий стрілець, тому мені потрібно було трохи везіння. Я показував високу швидкість на трасі. Хто знає, може, якби дистанція була на кілометр довша... Сьогодні я виклався на максимум і був розчарований своїми промахами. Але радість повернулася, коли зрозумів, що я отримаю Малий кришталевий глобус!

Останній тиждень Йоханнес провів удома, тож до етапу ми готувалися по-різному. Він - король траси в Антхольці, кожного сезону його швидкість тут - неймовірна. Ми з командою провели тиждень на висоті, тому тепер маємо невелику перевагу над рештою спортсменів, які приїхали сюди з Рупольдингу і не встигли пройти акліматизацію. Наші результати тут були передбачуваними, але ми втратили багато очок через пропуск етапу. Сподіваюся, все було недаремно і Олімпіада порадує медалями», - сказав Тар'єй Бьо.

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
kaka
Ьез сомнений есть-это лекарство от астмы- разрешенное норвежцам и запрещенное остальному миру