Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 24 сiчня 2022, 16:03
6237
8

Дар'я БЛАШКО: «Незрозуміла ситуація. Повинні бути критерії відбору на ОІ»

Біатлоністка розраховує поїхати до Пекіна

| Оновлено 24 сiчня 2022, 16:03
6237
8
Дар'я БЛАШКО: «Незрозуміла ситуація. Повинні бути критерії відбору на ОІ»
Getty Images/Global Images Ukraine

Українська біатлоністка Дар'я Блашко не знає, чи поїде на Олімпійські Ігри. Поки що тренер збірної включив до складу Юлію Джиму, Олену Білосюк та Валентину Семеренко.

На два місця претендують Блашко, Анастасія Меркушина та Ірина Петренко, але Дар'я не розуміє критеріїв відбору.

«Спочатку було оголошено, що я, начебто, проходжу. Тепер - незрозуміла ситуація, ніхто нічого не говорить. Сподіваюся, мої результати у сезоні сказали за себе. Відбір, мабуть, мав би бути закінчений у Рупольдингу, але було прийняте рішення затягнути далі до Антгольца».

«Повинні бути якісь критерії, що затверджуватимуться міністерством, федерацією, НОК. Оскільки це державні справи, не приватна лавочка».

«Ми усі виступаємо за країну, билися за потрапляння, щоб представляти свою країну гідно. Відбиралися, готувалися. Сподіваюся, що зможу потрапити у заявку», - сказала Блашко.

Оцініть матеріал
(48)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Юрий Гапоненко
Я щось не зрозумів як можна Блашко порівнювати з Меркушиною та Петренко? Блашко взагалі єдина в кого є медаль в поточному сезоні на етапі в кубку світу. В особистому заліку Блашко йде на 3 місці в нашій збірній випереджаючи Семеренко. В Меркушиної взагалі 0 очок в особистому заліку кубка світу. Якщо порівнювати швидкість на єтапах в естафетах, то Петренко та Меркушина пасуть відстають від Блашко та Семеренко на 30-60 секунд. Взагалі не розумію що коїться. Вакантне місце одне, і за нього нехай борються Меркушина-Петренко. Бо інакше з 0 нагород на Олімпіаді Бринзака та Велепця у Відставку.
antt
Блашко звичайно особливих результатів не показувала, хіба стріляла влучно, але буде якось неправильно її не взяти на Олімпіаду оскільки в естафеті постійно брала участь. Але до результатів її колишній колег із Білорусії її дуже далеко, такого темпа бігу навряд чи наша спортсменка може продемонструвати.
Андрій Гусак
Ти була найкраща з трійки Сола Алімбекова Блашко. І де ти і де вони. Працюй над собою і все в тебе буде
limb0101
Все дуже просто - є індивідульнй залік Кубку Світу, дивись залікові очки та хто їде на Олімпіаду.
Timur24
візьмуть Меркушину, бо тата тренер