Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 16 сiчня 2022, 02:11
596
0

Кетлін Чукагян – Дженніфер Майя 2. Прогноз і анонс на бій

Спів-головний поєдинок турніру UFC on ESPN 32

| Оновлено 16 сiчня 2022, 02:11
596
0
Кетлін Чукагян – Дженніфер Майя 2. Прогноз і анонс на бій
Getty Images/Global Images Ukraine. Кетлін Чукагян

Бій відбудеться 16 січня у Лас-Вегасі (штат Невада, США) в комплексі «UFC Apex» і стане одним із головних на турнірі UFC on ESPN 32 (UFC Vegas 46). Орієнтовний початок бою – 04:00 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports.

Претендентським міг стати реванш у жіночій найлегшій вазі між №2 рейтингу Кетлін Чукагян (16-4) та №4 рейтингу Дженніфер Майєю (19-7-1), якби не одне «але». Чукагян, як і Майя, безуспішно завершили свої поєдинки проти чемпіонки UFC Валентини Шевченко, тому навряд чи переможець бою заслуговуватиме на реванш із «Кулею».

Чукагян здобула свій тайтл-шот завдяки перемозі над Майєю одноголосним рішенням суддів у листопаді 2019 року. Зараз Кетлін йде на серії з двох перемог, вигравши за очками у Синтії Кальвільйо та Вівіан Араужо.

Майя у листопаді 2020 року зазнала поразки від Шевченко за очками, з того часу бразилійка билася лише одного разу — у липні вона закрила поразку перемогою одноголосним рішенням суддів над Джессікою Ай.

Прогноз на бій

Чукагян та Майя хороші і у стійці, і на покритті. Для Майї важливо прорватися на ближню дистанцію, де вона могла або перебивати суперницю, або спробувати повалити її в партер і там реалізуватися. На землі власник чорного поясу із БЖЖ Майя виглядає дуже небезпечною.

Однак Чукагян може вміло діяти з дистанції, користуючись своєю антропометрією — вона на 12 см вища за Майю. Чукагян аж ніяк не фінішерка і не має нокаутуючого удару, тому вважаємо, що здобути першу дострокову перемогу в UFC їй поки не вдасться.

Перемога Чукагян за очками

BETWINNER  
  • 1.53
  • 2.57
Сделать ставку Зробити ставку
Сделать ставку Зробити ставку
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet  
  • 1.56
  • 2.57
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.