Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 17 сiчня 2022, 03:01
11185
10

Україна розпочала чемпіонат Європи з гандболу з поразки

В першому матчі наша команда поступилася збірній Сербії

| Оновлено 17 сiчня 2022, 03:01
11185
10
Україна розпочала чемпіонат Європи з гандболу з поразки
ФГУ

Підготовка до турніру виявилася для нашої збірної досить поганою. Точніше, її практично не було. Все, чим довелося обмежитися через різні причини - збір в Запоріжжі, після якого команда відправилася безпосередньо на Євро.

Група в нас виявилася складна, але в інтерв'ю представників команди переважно було чути стриманий оптимізм в стилі «дамо бій, ми що, гірші?». Проте реальність виявилася іншою.

Початок гри ніби не віщував біди. Серби виривалися вперед - ми відразу наздоганяли. Але довго так тривати не могло через нашу банальну психологічну нестійкість. Варто було голкіперові гостей Бомаштару зробити кілька сейвів, а нашому Геннадієві Комку - не врятувати (про це мова трохи пізніше), як наша команда, схоже, опустила руки.

ФГУ

Сербам дозволялося все - і проходи по центру, і дальні кидки, і атаки по флангах, де в нас були особливі провали. А тепер про гру нашого основного воротаря - склалося враження, що йому гра не дуже цікава. Між ніг було пропущено стільки голів, що вистачить на кілька матчів наперед. Крім того, пропустивши, воротар банально ніяк не реагував, а просто виймав м'яч і ... все. Нуль емоцій. Здавалося, що того Комка, який може інколи своїми зусиллями витягувати для «Мотора» безнадійний матч в Лізі чемпіонів, хтось підмінив.

На перерву команди пішли за рахунку 17:11 на користь сербів. Надія на позитивний результат ще теплилася, але дуже слабо.

Серби після відпочинку трохи розслабилися, але не більше. Скажемо так, грали самі і нам давали. А в українців знову почалися проблеми з реалізацією. Щоправда, у воротах стало спокійніше - в «рамці» з'явився Терехов, трохи пропустив, але звик і почав рятувати. Щоправда, було вже пізно. Кукич, Джукич і Радівоєвич впевнено довели матч до перемоги.

А що в нас? Дмитро Горіга закинув шість м'ячів. Касай наприкінці почав реалізовувати виходи. І, мабуть, все, згадати більше нікого.

Наступний матч національна збірна України проведе 15 січня проти чинних олімпійських чемпіонів - збірної Франції. А ще в групі у нас є збірна Хорватії. Dum spiro spero? Мабуть, ні. Contra spem spero.

Чемпіонат Європи 2022. 1 тур. Група С.

Сербія - Україна - 31:23.

 Маршенич, 7 - Ільченко, 1.

Сербія: Бомаштар, Чупара, Борзас (2), Мітіч, Пешмальбек (2), Радович, Шотич (3), Воркапич, Джорджич (2), Джукич (4), Іванішевич, Кукич (7), Маршенич (2), Мілосавлевич (1), Орбович (1), Пешич, Радівоєвич (5), Сретенович (2).

Україна: Комок, В'юнник, Терехов, Касай (3), Артеменко (2), Ільченко (2), Бурзак (1), Тютюнник (2), Кравченко (2), Глушак, Близнюк (1), Тільте (1), Міноцький, Залевський, Горіга (6), Турченко (2), Буйненко, Донцов (1).

«Пік Арена» (Сегед, Угорщина).

СЕРБІЯ - УКРАЇНА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(28)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Андрій Ванчак
Нєхєр було ставати в позу гордості і не брати сильних гравців, тих же Денісова з Козакевичем та інших. А тепер три нулі з половиною необстріляної молоді, а загалом черговий профуканий чемпіонат
Руслан Шевченко
Просто участвуем и за это спасибо.
Lesovij7
Почему не оптимальный состав?
kaka
в этой группе нам светит 0 очков-интересно кто-сербы или хорваты вылетят вместе с нами
brutal2015
Ну послушайте, изначально было ясно как день, что в этой группе нам не светит ничего кроме трёх баранок. Да ещё при такой подготовке и таком составе. И для чего же автор статьи обрушился с гневной критикой на украинских игроков? Не стреляйте в пиониста он играет как умеет. По-моему лучше поддержать игроков, отметить какие-то позитивные моменты в их игре, им и без критики сейчас тяжело.
limb0101
Полностью поддерживаю автора обзора, ну и еще - как обычно, сербы симулянты и провокаторы, на которых с удовольствием "велись" судьи.
euro2012_za_2012euro
А с чего взяли, что с балканцами будет победа?
roman75zpr
Жёстко...
Smart
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил