Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 09 сiчня 2022, 14:14
1877
1

Юрай САНІТРА: «Це була хороша командна робота Тищенка та Блашко»

Наставник збірної України – про завоювання бронзи у сингл-міксті

| Оновлено 09 сiчня 2022, 14:14
1877
1
Юрай САНІТРА: «Це була хороша командна робота Тищенка та Блашко»
Український біатлон. Юрай Санітра

Головний тренер чоловічої збірної України Юрай Санітра поділився своїми емоціями після першої медальної гонки для України цього сезону.

«Була дуже важка гонка, тому що ситуація на стрільбищі кожну секунду змінювалася. Це була хороша командна робота Артема Тищенка та Дар'ї Блашко. Артем був краще на трасі за фізичним станом, але в нього не виходило зі стрільбою, а Даша акуратно, швидко і добре працювала на стрільбищі, але на трасі трошки не встигала. На сьогоднішній результат я дивлюсь з повагою.

Особливо радий за Артема Тищенка, бо на нього завжди і вболівальники, вже навіть тренери наїжджають як можуть! Але він підтвердив, що на цей час, після COVID, готовий добре, і може допомогти команді, тому що це спортсмен, якого можна використати у спринті, в естафеті, у синґлі – на всіх позиціях. Це задоволення спостерігати за роботою, яку робить Артем. Я радий, що ці психологічні атаки не вплинули на результат!

Артем стартував у Франції і не мав достатньо часу для підготовки, щоб учора бігти спринт, а сьогодні ще й естафету, для нього це було б багато. Треба йому ще доопрацювати деякі аспекти і матимемо фізично хорошого п'ятого спортсмена на Олімпійські Ігри», - сказав Санітра.

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
trejd
Молодцы так молодцы!!!!