Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 06 сiчня 2022, 15:30
6725
2

Одні обіцянки. Гравці Рулав Одд розповіли правду про ситуацію в команді

Коли Сурсов поставив питання про гроші, президент клубу заблокував номер

| Оновлено 06 сiчня 2022, 15:30
6725
2
Одні обіцянки. Гравці Рулав Одд розповіли правду про ситуацію в команді
ХК Рулав Одд

Ще один клуб колишньої Української хокейної ліги звинувачується у невиплаті заробітної плати. Більше того, ще й у боргах перед ареною та підрядниками. І, зважаючи на останні новини, здається, що чемпіонат під егідою Федерації хокею України завершить сезон зовсім не тим складом, який декларує сама Федерація.

Йдеться про харківський «Рулав Одд», який лише у 2021 році розпочав свої виступи у професійному чемпіонаті. Вже зі старту сезону клубу не прогнозували довгого та перспективного існування. Навпаки, називали одіозним та недовгостроковим проектом. Так і сталося.

Здається, що зараз у команді все настільки погано, що вона навіть не змогла взяти участь у Кубку України, який проводила у ці дати Федерація хокею України. Замість «Рулав Одда» терміново в турнір дозаявили команду БСФК, яка програла в першому ж матчі 0:8.

Раніше арена, на якій виступала команда, опублікувала офіційну заяву та назвала справжні причини припинення співпраці з клубом – борги та невиконання своїх зобов'язань.


А зараз заговорили і гравці. Колишній хокеїст харківського клубу Артем Сурсов в інтерв'ю Fans Kharkov Hockey заявив:

«Ситуація склалася така, що зарплата, яку заробили хокеїсти, не була виплачена, тому ми з Єфимовим поїхали додому, бо протягом усіх трьох місяців, які я там перебував, були самі обіцянки. Перебувати без грошей ми там не могли, бо то припинялося харчування, то на базі нам казали, що у нас не сплачено житло.

Були самі обіцянки від спонсора клубу, то до кінця одного тижня, то до кінця іншого. Заручником цієї ситуації був директор, бо він нам казав ті новини, які йому говорив спонсор, але спонсор своїх обіцянок не виконував. Коли я йому (президенту команди – прим.), почав ставити питання про гроші, він заблокував мій номер у всіх соціальних мережах.

А ось пости Сурсова в Instagram:

Оцініть матеріал
(38)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Odin
Забавно, что игроки команды даже не знают как она правильно называется)