Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 06 сiчня 2022, 14:11
1718
0

Аталанта – Торіно. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії (перенесений)

«Богині» необхідно закрити серію з двох матчів без перемог

| Оновлено 06 сiчня 2022, 14:11
1718
0
Аталанта – Торіно. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії (перенесений)
Getty Images/Global Images Ukraine

У четвер, 6 січня, у Бергамо на стадіоні «Атлеті Адзуррі д'Італія» відбудеться матч 20-го туру італійської Серії А, в якому «Аталанта» прийме «Торіно». Стартовий свисток у поєдинку прозвучить о 17:30 за Києвом.

  • Оновлення. Матч перенесений через спалах коронавірусу.

«Аталанта»

 

Команда Джан П'єро Гасперіні у турнірній таблиці чемпіонату Італії посідає 4 місце. У 19 матчах вона набрала 38 очок, маючи в активі 11 перемог та 5 нічиїх, а в пасиві – три поразки. Перед різдвяною паузою Руслан Маліновський та Ко програли вдома «Ромі» (1:4), а потім поділили очки в гостях із «Дженоа» (0:0). До цього ж «Аталанта» йшла на серії одразу із шести переможних поєдинків.

За досягненнями на своєму полі «богиня» наразі у Серії А лише 11-та. У дев'яти зустрічах на «Атлеті Адзуррі д'Італія» вона по три рази виграла, зіграла внічию та програла. У крайньому матчі, нагадаємо, було фіаско від римських «вовків», а до нього мали місце перемоги над «Спецією» (5:2) та «Венецією» (4:0).

«Торіно»

 

Підопічні Івана Юріча посідають 11 позицію у турнірній таблиці італійського чемпіонату. В активі у них 25 очок – 7 перемог, 4 нічиї, 8 поразок. 2021 рік «бики» закрили виїзною поразкою від «Інтера» (0:1). Ця невдача перервала чотириматчеву серію ігор команди без фіаско (2 перемоги, 2 нічиї).

За показниками у гостьових матчах зараз у «Торіно» у Серії А 18-й результат. У дев'яти іграх поза рідними стінами команда лише один раз виграла, двічі зіграла внічию та 6 разів поступилася. Єдина виїзна перемога у «Торіно» цього сезону датована 17 вересня – «Сассуоло» (1:0).

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що «Аталанта» у цьому матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція – П1 із коефіцієнтом 1.53 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

 

«Аталанта»: Спортьєлло - Толої, Деміраль, Джимсіті, Хатебур, Де Рон, Копмейнерс, Мехле, Песселья, Маліновський, Муріель.

«Торіно»: Мілінкович-Савич, Джіджі, Бремер, Родрігес, Сінго, Лукіч, Мандрагора, Войвода, Брекало, Прат, Санабріа.

6 січня, четвер

«Аталанта» - «Торіно»
Бергамо. Стадіон «Атлеті Адзуррі д'Італія». 17:30
ТБ-трансляція – MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 1:0

 

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.