Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 05 сiчня 2022, 14:26
315
0

Поради щодо вибору капера - ставки на спорт

Як підібрати прогнозиста? На що звернути увагу

| Оновлено 05 сiчня 2022, 14:26
315
0
Поради щодо вибору капера - ставки на спорт

Навіть у казках герої часто користуються допомогою інших. У сфері спортивних ставок існує спеціальна, окрема інфраструктура тих, хто готовий допомагати розміщувати парі, причому за досить скромну винагороду. Для таких людей навіть вигадали спеціальний термін: "капер". Так, багато хто ставиться до подібного скептично (мовляв, а чого тоді не заробляти на тому, щоб ставити на події самому?), називаючи "професійними ворожками". З іншого боку, бувають у подібних рекомендаціях раціональні зерна, і головне – правильно вибрати потрібний ресурс. Що ж журналісти називають важливим під час пошуку капера?

Об'єктивно оцініть історію "кандидата"

Багато каперів люблять дуже завищити свої показники, прикрасивши, нерідко в рази, свою статистику. Але ще раз перевірити її відносно нескладно. Можна відстежувати якийсь час ті прогнози, що вони виставляють на публічний доступ, і перевірити, скільки їх "заходить". Можна просто поспілкуватися на тематичних форумах, щоправда, не забуваючи, що і там вистачає і чорного, і білого піару. У будь-якому випадку, до інформації потрібно віднестися максимально ретельно, як завжди, втім, як завжди, коли справа стосується грошей.

Не варто поспішати робити вибір

Варто максимально виважено перевірити варіанти – благо, за нинішнього розвитку Інтернету варіантів каперів, з якими можна співпрацювати, будуть навіть не десятки і не сотні. За найменших сумнівів краще відмовитися від одного професійного прогнозиста, і перейти на перевірку наступного. І потім теж варто аналізувати поради щодо подій, що зацікавили, і лише після цього розміщувати парі.

Спочатку варто обмежитися мінімальною передплатою

Навіть якщо зайшло 1-2 безкоштовні ставки, не варто одним махом оформляти передплату на повний сезон, або на календарний рік. Серйозний капер, який упевнений у своїх силах та здібностях, охоче погодитися на надання прогнозів протягом місяця, а то й тижня для новачка. Якщо цей відрізок буде успішним, підписку можна буде продовжувати.

Не варто чекати, що безкоштовні поради щось гарантують

Вистачає сайтів, де прогнози публікуються у вільному доступі. І це навіть не "сир у мишоловці": люди працюють чесно, а доход отримують від букмекера, за рахунок того, скільки буде переходів на ресурс контори з сайту цих прогнозистів. Але все ж таки, як правило, безкоштовний матеріал нижчий за своєю якістю. Щоправда, і ці викладки варто, якщо є час, читати, хоча б для того, щоби зрозуміти хід думки експерта – це може наштовхнути на хорошу ідею.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Кейн та банда. Топ-10 бомбардирів в історії, у яких 0 титулів за кар'єру
Футбол | 10 травня 2024, 07:23 3
Кейн та банда. Топ-10 бомбардирів в історії, у яких 0 титулів за кар'єру

У Гаррі 249 голів у топ-5 чемпіонатах Європи, але жодного командного трофею...

Гравці ще одного клубу УПЛ отримали бронювання від мобілізації. Ліга також
Футбол | 10 травня 2024, 20:43 12
Гравці ще одного клубу УПЛ отримали бронювання від мобілізації. Ліга також

УПЛ та «Зоря» визнані критично важливими для економіки України

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.