Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 04 сiчня 2022, 22:10
1078
0

ФБУ оштрафувала президента Дніпра за критику федерації

Валерій Кондратьєв покараний грошовим штрафом у розмірі 20 тисяч гривень

| Оновлено 04 сiчня 2022, 22:10
1078
0
ФБУ оштрафувала президента Дніпра за критику федерації
ФБУ. Валерій Кондратьєв

30 грудня Директорат ФБУ ухвалив рішення покарати президента «Дніпра» Валерія Кондратьєва штрафом у розмірі 20 тисяч гривень.

Покарання винесли за підсумками інтерв'ю Кондратьєва, яке було опубліковано на офіційній сторінці клубу у Facebook та на клубному Youtube-каналі.

Зокрема, Кондратьєв розкритикував керівництво ФБУ, заявивши, що під контролем федерації «відбувається бардак та закулісні ігри» та «в такому брехливому та упередженому чемпіонаті» його команда навряд чи гратиме.

«Кондратьєв підняв цілий ряд питань щодо проведення та організації чемпіонату України. Зокрема дозволив різкі висловлювання на адресу ФБУ, піддав критиці деякі аспекти діяльності ФБУ надаючи недостовірну інформацію, безпідставно звинуватив суддівський корпус в упередженості до гравців клубу та самого клубу, неповажливо висловлювався щодо членів Директорату ФБУ.

Директорат ФБУ кваліфікував висловлювання президента Дніпра порушенням положень статті 65 Дисциплінарного кодексу ФБУ «Публічні висловлювання» та застосував дисциплінарну санкцію у вигляді обов’язкового грошового внеску на користь ФБУ в розмірі двадцять тисяч гривень.

Також Директорат на своєму засіданні прийняв рішення звернутися до Виконкому ФБУ аби суттєво збільшити штрафні санкції, щодо висловлювань, учасників змагань, які впливають на імідж чемпіонату України», – йдеться у повідомленні на сайті ФБУ.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.