Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 30 грудня 2021, 15:45
1394
2

Михайло БРОДСЬКИЙ: «Пишуть, ФБУ – козли. Хочеться просто дати по морді»

Голова Федерації баскетболу України висловився про критику на свою адресу

| Оновлено 30 грудня 2021, 15:45
1394
2
Михайло БРОДСЬКИЙ: «Пишуть, ФБУ – козли. Хочеться просто дати по морді»
ФБУ. Михайло Бродський

Президент Федерації баскетболу України Михайло Бродський у своєму великому інтерв'ю торкнувся теми трансляцій української Суперліги, а також розповів про свою реакцію на критику в соцмережах.

«Шість років тому ніхто нічого не показував. Ніколи. Або за великі гроші. Зараз жіночу лігу, Вищу лігу, 3х3, дітей, Суперлігу – все показуємо.

Я комусь сказав, що він поц? Я був стриманий у той момент. Це все, що я міг сказати на це хамство. Ти робиш усе, створюєш спеціально для цього (трансляцій прим.) канал, витрачаєш на це свої з дому гроші. З 90-го року щодня носиш із дому гроші. Тому що я чокнутий.

І ось мені хтось починає щось писати? Та краще дай грошей. Вони квитки не хочуть купувати, ці люди, які так поводяться. Вони у туалетах у школах писали на стінах. Культурні не писали ні тоді, ні зараз. Йде процес, скажіть спасибі. Наразі знову була якась ситуація, трансляція відключилася у Черкасах. А що робити? Поламався комп'ютер. І починають писати: «ФБУ – козли». Хочеться просто дати по морді. Інших емоцій немає, вибач. Правда має бути з кулаками. Це не хамство з мого боку, а просто захисна реакція існування, в якому я живу», - сказав Бродський.

Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Serhiy (Миколаїв)
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Viktor Krichevskii
Если хочеться, то давай, чего жаловаться...кому что нравиться...люди по сути звери только мозгов подкинули для общения, а так без кусания не проживешь, се ля ви...