Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WBC
| Оновлено 30 грудня 2021, 02:31
15988
4

Не Усик і не Вайт. Промоутер назвав наступних суперників Ф'юрі

Британський чемпіон може провести поєдинок з Енді Руїсом

| Оновлено 30 грудня 2021, 02:31
15988
4
Не Усик і не Вайт. Промоутер назвав наступних суперників Ф'юрі
Getty Images/Global Images Ukraine

Глава Toр Rank Боб Арум повідомив, що його підопічний Тайсон Ф'юрі може провести наступний поєдинок із Робертом Хеленіусом або Енді Руїсом.

Такий варіант існує через те, що обов'язковий претендент по лінії WBC Ділліан Вайт не хоче йти на поступки щодо гонорару.

«Сумно, адже Ділліан Вайт міг побитися з Тайсоном. Але в нашому розумінні вони неймовірно жадібні люди, враховуючи, яку суму вони просять.

Якщо Вайт упевнений у перемозі, нехай припинить дурницю з арбітражним судом і стримає апетит у доларових знаках. Людям цікаво дивитися лише на Тайсона. Ніхто в Сполучених Штатах не чув про Ділліана Вайта, правда. Ми запропонували йому угоду - 25 відсотків із гарантованою сумою у розмірі $5-5,5 млн, а також дали їм можливість поторгуватися.

Він же каже, що хоче понад $10 млн, що категорично виключено. Не розумію, про що він взагалі каже... Ними рухає жадібність. Нехай погляне на ті гроші, що він заробив під час кар'єри. То був би його найбільший гонорар.

Так що Тайсон захищатиме лише титул журналу The Ring. Сподіваюся, його чекає успіх, після чого він поб'ється з переможцем реваншу Усика та Джошуа, з поясом WBC або без нього на кону. Без сумніву, Ділліан Вайт виявиться тут єдиним лузером», - сказав Арум.

Читайте також: Промоутер впевнений, що Ф'юрі поб'ється і з Усиком, і з Джошуа.

Оцініть матеріал
(110)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
potemkin78
есть классный фильм за двумя зайцами
john2222
как шавки знают что если не договорятся, - будут торги! и там прийдется все выложить))) на перед думают сработать!!! аааххаха! болта! балабольные шавки.
onco-clown
С Энди Руисом было бы интересно.
Tanok1975
Ну и правильно. Уайт без Фьюри никто. А Тайсон и так заработает. Он уже показывал, что наср...ть на пояса. Сейчас реально пояс The Ring наиболее интересный. Он вне всех версий, так сказать оценка лучшего боксера в данный час.