Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
5430
7

Василь ЛОМАЧЕНКО: «Я готовий боксувати з Девісом, але є політика»

Флойд Мейвезер не хоче кидати свого підопічного під українця

Василь ЛОМАЧЕНКО: «Я готовий боксувати з Девісом, але є політика»
ESPN. Василь Ломаченко

Колишній чемпіон світу у легкій вазі Василь Ломаченко (16-2, 11 КО) готовий боксувати з американською зіркою Джервонтою Девісом (26-0, 24 КО), але сумнівається, що такий бій може відбутися.

«Вони (Mayweather Promotions прим.) організовують Джервонті лише ті бої, у яких упевнені в його перемозі. Вони роблять йому бої лише проти тих опонентів, яких, на їхню думку, він точно переможе. Я завжди казав, що готовий з ним боксувати. Але це бокс зі своєю політикою. У його команді знають, чого я вартий. Вони знають, що я реально небезпечний», - сказав Ломаченко.

Нагадаємо, у грудні Василь Ломаченко переміг екс-чемпіона Річарда Коммі. Тепер українець сподівається отримати поєдинок за титул абсолютного чемпіона світу проти Джорджа Камбососа.

Оцініть матеріал
(31)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Aleks Maydan
А коли якийсь довбодятел відправляє до росії (країни агресора) свої медалі на переробку на хрестик,це політика чи дибілізм звичайний?..🤔
Мистер Нокаут
Вася, да тебя в твоем последнем бою смотрело людей меньше чем проспекта, который выступал в андеркарде. Кому такой соперник нужен? https://www.youtube.com/watch?v=duPbEl_haeI
onco-clown
Если не брать в счет крестико-медальную ситуацию, то правильно сказал, как есть. Лучшие должны с лучшими встречаться.
Мне кажется необходимо в истории бокса проводить красную черту по типу до начала читерства и после. Если, допустим, в 70-х человек был чемпионом и удерживал титул, так он скорее всего и дрался с сильными оппонентами. А с такой как у Девиса политикой входить в историю и опережать многих великих прошлого по времени владения титулом - это читерство.
Saar
Ватан, іди на пенсію. Ти не цікавий.