Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
|
2977
0

Тар'єй БЬО: «Рівень конкуренції з кожним роком вражає мене все більше»

Норвезький біатлоніст вважає, що мав виграти, але в підсумку він став лише третім

Тар'єй БЬО: «Рівень конкуренції з кожним роком вражає мене все більше»
Getty Images/Global Images Ukraine. Тар'єй Бьо

Біатлоніст збірної Норвегії Тар'єй Бьо прокоментував третє місце в мас-старті на четвертому етапі Кубка світу у французькому Ансі.

«Я ветеран біатлону і впевнено можу заявити, що рівень конкуренції з кожним роком вражає мене все більше. Зараз я почуваюся так, ніби провів чемпіонську гонку, хоч і фінішував третім. Боротися все складніше, особливо з появою молодих спортсменів, як Емільєн, які можуть атакувати і на стрільбищі, і на трасі. З ними кожна гонка стає непередбачуваною. Після невдачі вчора, Емільєн був більш ніж гідний перемоги.

Ми, як спортсмени, завжди порівнюємо себе із найсильнішими. Цього сезону лідерів було кілька. На початку - Себастьян та шведи, тепер французи з Кантеном та Емільєном. Мені ж доводиться боротися зі всіма ними. Поки що я не зміг перемогти, але два п'єдестали - це вже близько. Думаю, маю непогані шанси на Олімпіаду.

Наразі у чоловічому біатлоні немає явного претендента на Великий кришталевий глобус. Раніше ми бачили домінування Мартена, потім Йоханнеса. Цього року жовтий біб лідера приміряли вже сім різних спортсменів і ще стільки ж чекають на можливість проявити себе. Усі готуються до Олімпіади по-різному, хтось вичікує, щоб вийти на пік саме у Пекіні. Можливо, там ми побачимо спортсменів із зовсім іншого боку і вестимемо інші розмови про лідерство у загальному заліку», - сказав Тар'єй Бьо.

Оцініть матеріал
(36)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.